12 mnd åpent kjøp • Lynrask levering • kvalitetsprodukter • kundeservice

0

Handlekurven er tom

Så nærmer det seg 17. mai igjen med stormskritt: og hva er vel 17. mai uten spill og leker for både små og store!  Vi har hjulpet deg litt på vei, og samlet våre 10 bestselgende spill og leker til 17. mai. Alle spill er nøye utprøvd, vurdert og terning trillet, både hos de aller minste og hos de aller eldste. Så her kommer:

 

Våre ti beste 17. mai spill!

 

1. Gigant ringspill

Hvem sa at størrelse ikke teller? Ringspill i tre som måler hele én meter i diameter og med store ringer laget av tau gir gode gamle ringspill-leken en helt ny dimensjon! Men husk at du må stå litt lengre unna da.... :)

2. Laddergolf

Det er vår største bestselger gjennom tidene, og ikke uten grunn. Laddergolf er et fantastisk morsomt spill hvor du skal kaste golfballer som er forbundet av en tråd mot en stående stige noen meter unna. Høres snålt ut, men etter ett kast er du hekta!

3. Tautrekking

En 17. mai-klassiker! Det er alltid like gøy, og utfallet alltid like overraskende. Husk å bruke et tykt og godt tau å holde i, ellers blir det vannblemmer og sår!

4. Hesteskokast

Hesteskokasting har blitt mer om mer populært de siste årene, og det fins et stort utvalg sett å velge i. Krever litt trening å få teken på, men åh, så gøy når det klinger i stangen og hesteskoen snurrer rundt som en snurrebass!

5. Potetløp

Ingen 17. mai uten potetløp! Noen poteter og noen litt for små skjeer - og vips så er man i gang! Utrolig hvor mye latter og moro man kan få av noen små poteter og en liten hinderbane! 

6. Cornhole

Du kan selvfølgelig kaste erteposer i bøtte - eller så kan du spille Cornhole. Cornhole er sterkt avhengighetsskapende og et fantastisk morsomt spill for både store og små. Store erteposer og en treplate med et lite hull øverst.... vanskeligere å treffe enn man skulle tro!

7. Croquet / krokket

Gjør som i England: spill croquet på plenen i lange kjoler og oppsatt hår! Det er ganske stasfullt, og ikke minst er croquet utrolig gøy, og mange kan spille inntil 6 personer samtidig. Passer for både store og små!

8. Boules

Petanque er noe slikt som nasjonalsporten i Frankrike, og har de siste år også blitt voldsomt populært i Norge. Du skal kaste en liten ball (kalt gris) og så forsøke å treffe den med større, tyngre kuler. Det fins mange forskjellige varianter boules - petanque spilles på grusbaner, mens bocce spilles på gress.

9. Gigant-Mikado

Mikado med 90 cm lange pinner? Jepp! Dette populære spillet som også kalles tømmervase og pick-up sticks er nå i en egen gigant-utgave, og gjør seg perfekt på en grønn gressplen med sine fargerike pinner!

10. Skyte på blikkbokser

Man blir gjerne litt nostalgisk på 17. mai - og å skyte med gummstrikk på blikkbokser er like gøy nå som når forrige generasjon gjorde det. Med en gummistrikk-muskett og noen lette bokser er det bare å sette igang!

 

Da er det bare å ønske gratulerer med dagen - og ønske deg en strålende 17. mai! Har du forslag til andre morsomme 17. mai leker? Kommenter gjerne i kommentarfeltet under! 


Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Gjør hagen din elegant med profesjonelle hagekanter!
Gjør hagen din elegant med profesjonelle hagekanter!

Lær hvordan du raskt kan skape stilfulle og praktiske skiller i hagen.
Les mere
Vedlikehold av sjoelbak (jakkolo - nederlandsk shuffleboard)
Vedlikehold av sjoelbak (jakkolo - nederlandsk shuffleboard)

Tips for vedlikehold og bruk av sjoelbak (også kalt jakkolo og nederlandsk shuffleboard)
Les mere
Pleie av fluktstoler
Pleie av fluktstoler

Slik pleier du fluktstolen din på 1-2-3.
Les mere