0

Handlekurven er tom

Shuffle Puck - Airhockey

Shuffle Puck lever virkelig opp til ordtaket om at det enkle ofte er det beste. Shuffle Puck er nemlig et analogt Airhockey-spill. Enkelt å lære, enkelt å spille og enkelt å bli avhengig av! Og vi kan garantere deg at pucken flyr avgårde fortere enn du greier å følge med, selv uten bruk av strøm og luft. 

Dette spillet går med andre ord skikkelig fort unna, og det krever konsentrasjon, hurtighet og koordinasjon for å få skikkelig dreisen på det.

Airhockey er som kjent vanvittig engasjerende, og det tar ikke mange sekundene før adrenalinet er på topp. Det er ganske avhengighetsskapende, både for barn og voksne. Og Shuffle Puck kan akkurat som Airhockey spilles på tvers av generasjoner, både stående og sittende. 

Vårt analoge airhockey er en miljøvennlig variant som du vil ha glede av i mange år. Man kan også benytte ekstra glidepulver for å få ytterligere fart på spillet (medfølger). Spillflaten måler 130cm x 70cm og er laget av ask med vant av mangotre og hjørner av rosentre. 2 spillehåndtak følger med, og disse er laget av rosentre. 

Fordi du slipper å koble spillet til strøm, er det enkelt å sette opp (fungerer fint oppå en vanlig bordplate) og fordi brettet er kun 5 cm høyt kan det svært enkelt ryddes bort når det ikke er i bruk.

Shuffle Puck spilles på akkurat samme måte som med vanlig airhockey. 

Spillregler Airhockey / Shuffle Puck

 • 2 spillere spiller mot hverandre. Man trekker om hvem som begynner.
 • Førstemann til 7 poeng vinner matchen. 
 • For å få mål må pucken passere motstanderens mållinje og bli der. 
 • Spillerne kan ta en pause på maks 10 sekunder i hver match. Dette kan kun skje når spilleren har pucken på sin banehalvdel og tydelig tar time-out.
 • Etter hvert spill skal motstanderne bytte side.

Regelbrudd Airhockey / Shuffle Puck

 • Om man ikke spiller ut pucken fra sin banehalvdel innen 7 sekunder, bytter pucken side. Om man har sluppet inn et mål er tiden 10 sekunder.
 • Om spilleren plasserer "pusheren" (håndtaket) oppå pucken er det regelgrudd og pucken bytter side.
 • Om spilleren berører pucken med noe annet enn pusheren er det regelbrudd og pucken bytter side.
 • Om en spillerer berører pucken på motstanders banehalvdel er det regelbrudd og pucken bytter side.
 • Om en spiller skyter pucken ut av spillbrettet bytter pucken side.
 • Om en spiller forhindrer at motspiller scorer mål med noe annet enn pusheren, får spilleren en straff (feks minuspoeng). 

 


Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Justering av skjøten på vårt sammenleggbare Sjoelbak
Justering av skjøten på vårt sammenleggbare Sjoelbak

Noen ganger kan det oppstå en liten høydeforskjell i skjøten på vårt sammenleggbare Sjoelbak fra Heemskerk. Heldigvis er dette enkelt å fikse!
Les mere
Deck Shuffleboard: Hva er det og hvordan spille?
Deck Shuffleboard: Hva er det og hvordan spille?

Deck Shuffleboard er noe vi lenge har hatt lyst til å teste ut. Det ble en knallsuksess!
Les mere
La hagetid bli kvalitetstid!
La hagetid bli kvalitetstid!

..å tilbringe tid i hagen - det medfører jo også endel hagearbeid. Og hagearbeid er den aller aller beste formen for arbeid syns vi. Men så var det dette med de hageredskapene da...
Les mere
x