Åpent kjøp i 365 dager - Lynrask levering

0

Handlekurven er tom

Lei fluktstoler til store og små arrangementer!

Fluktstoler har blitt stadig mer populært de siste årene, og popper opp i hager, hytter, kafeer, uteserveringer og i interiørblader. Med sitt klassiske og organiske design, uendelige stoff-variasjoner og god sittekomfort er fluktstoler igjen blitt trendy. Fluktstoler gjør seg også utrolig godt til events, og hos kvalitetstid.no kan du nå leie inntil 140 stykker!

Jeg synes det ble et kjempefint arrangement. Opp mot 250 mennesker.  Allerede 1 time før begynte det å komme folk.  Stolene og popcorn bilen gjorde susen!Utekino på Jessheim Torg.

Fluktstoler til utleie har raskt blitt en favoritt for eventbyråer og bedrifter - samt blir brukt til private arrangementer. Det er lett å forstå hvorfor fluktstolene til utleie er blitt så populære. De skaper en unik stemning med sitt ikoniske design og er enkle å flytte, stable og oppbevare - og enda enklere å bruke, sitte i, slappe av og kose seg i. Passer like fint på vinteren som på sommeren!

Du kan selv velge om du vil ha fluktstolene tilkjørt eller å hente de ved vårt lager på Sofiemyr. 

Om våre utleie-fluktstoler: 

  • Original fluktstol fra Southsea i England, med tre forskjellige ryggposisjoner.
  • Stolene er trukket med textilene, som er et PVC-belagt, vevd polyesterstoff, designet for å tåle det meste. Formstabil i både varmt og kaldt vær, motstandsdyktig mot åpen flamme og er ikke utsatt for mugg & jordslag. 
  • Textilene tåler regn og saltvann og kan enkelt tørkes av med en klut.
  • Fluktstolrammen er laget av treslaget merpauh, og kommer fra bærekraftige plantasjer. Merpauh er klassifisert av Timber Research and Development Association.
  • Møblene er innsatt med teakolje som gir de en varm og gyllen farge.

Ønsker du å leie fluktstoler?

Kunne du tenke deg et tilbud på å leie fluktstoler til ditt event?

Ta kontakt med oss på post@kvalitetstid.no eller telefon 23 65 24 24.

 

 


2 svar

Kiran Suleman
Kiran Suleman

06 oktober 2019

Hei
Lurer på hva dere tar for leie stoler og om dere leverer til holmen/Asker ?

Gro Kristiansen
Gro Kristiansen

10 juni 2019

Hei
vil gjerne høre om muligheten for å leie 60 fluktstoler. arrangementet de skal brukes til er ikke før i november, men lurt å være tidlig ute. Hva vil det koste meg

Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Bordspill når det lakker i mot høst, og det blåser i fra øst …
Bordspill når det lakker i mot høst, og det blåser i fra øst …

Regn, blåst, oversvømmelser og ruskevær har fått mange til krype opp i sofaen med ullpledd, peiskos og stearinlys denne høstferien. Vi har fått en kald påminnelse om at neste årstid står for tur. Tenk på alt vi har å glede oss til!

Les mere
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!

En unik kombinasjon av innovasjon, sikkerhet og kjøreglede. Høres ut som en bilreklame - og det er det jo også på sett og vis. Sittebilen Fred er nemlig ikke som andre sittebiler. 

Les mere
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!

Vi har gleden av å levere både brett, brikker og komplette sett, men har merket oss at noen av våre kunder kjøper brikker av oss og lager brettet selv. Her finner du en beskrivelse av hvordan du kan lage ditt eget sjakkbrett. 
Les mere

x