Weykick - mag(net)isk fotballspill

Weykick fotballspill (det fins også en ishockey-variant!) er et enkelt og fantastisk morsomt fotballspill som passer for både barn og voksne. Bordspillene kommer i mange varianter og har vunnet flere priser og er dekorert med «Spiel Gut». 

Hva er Weykick?

Weykick minner om foosball, men her styres spillerne med magnetisme på undersiden av bordflaten i stedet for at spillerne er fastspent mens kun ballen er fri. Dette betyr at spillerne kan bevege brikkene fritt på sin banehalvdel, og både spillere og ball kan komme opp i et forrykende tempo!

Fremmer øye-hånd koordinasjon, finmotorikk samt persepsjon og anbefales av ergoterapeuter og fysioterapeuter i Europa.

 

Hvordan spille Weykick fotballspill / ishockeyspill?

Spillerne styres ved at å holde i en magnet som er festet på undersiden av spilleren - under bordplaten. Når man beveger magneten under, følger spilleren på oversiden med! Dette gir stor bevegelsesfrihet, og gjør at det blir skikkelig tempo på spillet! 

Målet med Weykick fotballspiilil er å være førtemann til å score ti mål hos motstanderen. Alle spillbrettene har egen poengteller i treverk, slik at det er enkelt å holde følge med poengene underveis. Man får 1 poeng pr mål man scorer. Scorer man selvmål går poenget til motstanderen. 

Det prisvinnende bordspillet gir glimrende øye-hånd koordinasjonstrening for små barn, og blir mye brukt i barnehager, på skoler og ved instutisjoner over hele Europa. 

Hvem passer Weykick for?

Weykick passer for 2-4 (6) spillere, og kan spilles av både barn og voksne. Bordspillene fins i tre størrelser, og det minste spillbrettet er tilpasset barn fra 3 år og oppover. Den midterste størrelsen passer for barn fra 5 år og oppover til voksne. Det største spillbrettet er tilpasset 6 spillere.  

Takket være heltre og fokus på detaljer i konstruksjonen, tåler alle Weykick-spill mange års intensiv bruk. Alt trevirke som brukes kommer fra plantasjer og er økologisk. Weykick er tysk håndverk av høyeste kvalitet og anbefales på det varmeste! 

 

SE HELE UTVALGET AV WEYKICK HER! 

Alle nyheter

Se alle