Spill og leker har de siste årene blitt en populær aktivitet i bryllup. Trenden kommer fra USA, hvor det er spesielt populært med klassiske og tradisjonelle Lawn games både før og etter middag. Nå har spilltrenden også nådd Norge, og stadig flere ønsker å tilby sine bryllupsgjester aktiviteter i ventetiden mellom vielsen og middagen hvor brudeparet gjerne er til fotograf. 

Spill som icebreaker

Spill og leker er en kreativ og morsom måte å benytte ventetiden før middag på for bryllupsgjester. Og det er definitivt den mest effektive icebreaker du kan tenke deg! I bryllup er ofte mange som ikke kjenner hverandre fra før, og det er også ofte gjester fra flere generasjoner. Å hjelpe gjestene til å finne frem til et felles og naturlig samlingspunkt kan være vel verdt å bruke litt tid på, fordi det er med på å sette stemningen for resten av dagen. 

Spill som naturlig samlingspunkt

Ikke alle finner det like enkelt og naturlig å omgås nye mennesker, men spill gir gjestene et naturlig samlingspunkt på tvers av bakgrunn. Det blir rett og slett enklere å prate sammen og få kontakt med hverandre. I tillegg skaper det engasjement, latter og entusiasme for alle som befinner seg i nærheten - og det smitter! Det er nesten umulig å ikke bli i godt humør av å spille et skikkelig bra spill!