Kort leveringstid - gaveinnpakning 

Parasoller

 

Kvalitetstid AS har et stort utvalg parasoller fra to av Europas mest anerkjente produsenter. Vi tilbyr parasoller av ypperste kvalitet, og setter høye krav til design, funksjonalitet og materialer. Våre parasoller inkluderer alt fra små balkong-parasoller til gigant-parasoller til store uterestauranter, og du kan velge mellom et stort antall duker, farger, design, modeller og tilbehør. Alle parasoller kan leveres med bedriftslogo på duken.

 

Under finner du et lite utvalg av våre parasoller.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller et skreddersydd tilbud!


Vi tilbyr parasoller fra

Uhlmann - Tysk kvalitet

Uhlmann parasoller har blitt produsert i Tyskland i over tye år. Deres stramme design, høye kvalitet og erfarne håndverkere har gjort at disse parasollene nå er populære over hele verden og er å finne ved en rekke kjente hoteller og restauranter over hele verden.
Alle parasollene lages på bestilling, og du kan velge blant over 100 forskjellige stiler, farger og størrelser. Alle parasoller kan leveres med bedriftslogo.

Scolaro - Italiensk design

Den familieeide italienske produsenten Scolaro er anerkjent i hele Europa for sine parasoller. Alle parasollene er av meget høy kvalitet og tåler norsk klima. Vi tilbyr parasoller med både midstilt og sidestilt arm, i et stort utvalg størrelser, modeller, farger og materialer! Parasollene kan også leveres med bedriftslogo på duken. Passer til både private hjem og til hoteller og restauranter!

Behov for parasoll? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


x