6 tips til hagen i august 🧑‍🌾

Ferien er kanskje over, men sommeren er ikke slutt. I august trenger hagen og uteplassen riktignok litt oppgradering og pleie etter ferien slik at den kan nytes lenger! Her gir vi deg 6 tips til hagen i august: 

 

  1. Luking, opprydding og ommøblering i bedene er en perfekt hageaktivitet i august. Gjør plass til nye stauder, klipp plen og stuss hekken. Redskaper i kvalitet som sitter godt i hånden gjør jobben enklere!

Ugressgaffel

 

  1. Nå er er mye klart i kjøkkenhagen! Høst poteter, og forsyn deg av gulrøtter, tomater og agurker. Nam!

Poteter

 

  1. Planlegg innkjøp av vårblomster for den kommende sesongen. Blomsterløk av påskeliljer og tulipaner settes i bakken når høsten kommer.

 Håndspade

 

  1. Skal du anlegge ny plen så er august en fin tid med mer regn og lavere temperaturer. Med hagekanter får du dessuten bukt på det evige problemet med å opprettholde pene og definerte kanter i hagen! 

Hagekanter

 

  1. Nyt godt av urtene i den kalde tiden: Kutt krydderurtene for frysing og tørking til både pynt og smak i vinterhalvåret. 

Urtesigd

 

  1. Ikke glem å fortsett å gjødsle sommerblomstene for at de skal leve litt lenger. Til tross for at ferien er over byr august ofte på mange lange og deilige sommerkvelder i hagen og på terrassen 🌸

Blomstereng

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert