Fluktstoler - hvilket stoff skal du velge? Les vår guide her👇

Slik velger du riktig stofftype til dine fluktstoler

Med Norges beste utvalg av fluktstoler er det ikke rart det kan være vanskelig å velge! 🤩 Her gir vi deg en kort guide i våre ulike tekstiltyper og deres egenskaper - på den måten kan du enklere få oversikt over anbefalt stofftype for dine behov. Våre kvalitetssikre fluktstoler fra Southsea Deckchairs passer perfekt til både privat og kommersiell bruk! 

 

En av de fine tingene om disse fluktstolene er at du også kan bytte trekk. Vi selger trekk som passer våre standard stoler, og det er enkelt å bytte. Du finner utvalget her og fremgangsmåten finner du her.

 

Vi tilbyr fire forskjellige tekstiltyper til fluktstolene våre:


Fluktstol trukket med bomullsprint

Bomullsstoffet er behagelig, pustende og har perfekt spenst. Det tåler en regnskur, men vi anbefaler ikke å ha det stående ute hele sesongen. Fargene trykkes på stoffet, og de fleste av stoffene har farge på begge sider. Rike, fine farger og mønstre. Bruk svamp eller klut ved rengjøring, og tørk forsiktig bort med lunkent vann.

 

Fluktstol trukket med vevet bomull

Det vevde bomullsstoffet er i kraftig kvalitet (350g/m2) med nydelige, klare farger. Produksjonsteknikken gir et stoff som ikke er kantet, men vevd i riktig bredde, og har perfekt elastikk og spenst. Vevd bomull rengjør du ved å bruke svamp eller klut. Tørk forsiktig bort med lunkent vann. 

 

Fluktstol trukket med akryl

Dette premium akryl-stoffet er meget bestandig og benyttes derfor både privat og kommersielt. Stoffet puster, holder meget godt på fargene, og føles som bomull. Perfekt for tøft, norsk klima! Bruk svamp eller klut og tørk forsiktig bort med lunkent vann ved rengjøring.

 

Fluktstol trukket med textilene

Textilene er PVC-belagt, vevd polyesterstoff, designet for å tåle det meste. Formstabil i både varmt og kaldt vær, motstandsdyktig mot åpen flamme og er ikke utsatt for mugg & jordslag. Textilene kan vaskes for hånd med såpe og lunkent vann.

 

Så, da gjenstår det bare å bestemme seg for design og look - easy peasy 😉 Utvalget finner du her 🌸 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert