Hvordan bytte trekk på fluktstoler?

Lær hvordan du enkelt bytter trekk på fluktstolene våre

Fluktstolen er en sommerklassiker i mange hjem og hytter. Hos kvalitetstid.no selger vi hundrevis av fluktstoler i året, men vi får også mange spørsmål om det er mulig å bytte trekk på stoler som er kjøpt hos oss tidligere eller til noen gamle fluktstoler som står på hytta.

Det syns vi er helt topp! Vi er veldig opptatt av å ta vare på tingene rundt oss, og å bytte stoff på fluktstolene isteden for å kjøpe nye er noe vi støtter fullt ut. Derfor selger vi selvfølgelig også løse ferdigsydde fluktstol-stoffer.

SE ALLE STOFFENE VI TILBYR HER

Her viser vi deg hvordan du kan bytte stoff på våre stoler, og hvordan våre trekk fungerer. Om disse trekkene ikke fungerer til din stol kan du også kjøpe stoff i løpemeter hos oss. Men husk at du trenger en kraftig symaskin om du skal sy selv.

Lykke til!  

 

Vi tilbyr fire forskjellige stoffer til fluktstolene våre:


Fluktstol trukket med bomullsprint

Bomullsstoffet er behagelig, pustende og har perfekt spenst. Det tåler en regnskur, men vi anbefaler ikke å ha det stående ute hele sesongen. Fargene trykkes på stoffet, og de fleste av stoffene har farge på begge sider. Rike, fine farger og mønstre. 

Fluktstol trukket med vevet bomull

Det vevde bomullsstoffet er i kraftig kvalitet (350g/m2) med nydelige, klare farger. Produksjonsteknikken gir et stoff som ikke er kantet, men vevd i riktig bredde, og har perfekt elastikk og spenst.

Fluktstol trukket med akryl

Dette premium akryl-stoffet er meget bestandig og benyttes derfor både privat og kommersielt. Stoffet puster, holder meget godt på fargene, og føles som bomull. Perfekt for tøft, norsk klima!

Fluktstol trukket med textilene

Textilene er PVC-belagt, vevd polyesterstoff, designet for å tåle det meste. Formstabil i både varmt og kaldt vær, motstandsdyktig mot åpen flamme og er ikke utsatt for mugg & jordslag.