Trend: Fluktstolen er tilbake

Det er spesielt to trender som peker seg ut i tiden som kommer: Naturmaterialer som treverk og bomull, samt metallmaterialer som stål og aluminium. Vi ønsker oss naturmaterialer av høy kvalitet som varer og som er bærekraftige og vakre, og vi ønsker oss metallmaterialer som er lette, stødige og vedlikeholdsfrie.

Fluktstolen er tilbake

For mange av oss har fluktstolens renessanse virkelig satt sine spor på uteplassen, og flere og flere forelsker seg i kombinasjonen av vakkert treverk og fantastiske fargekombinasjoner og lekne uttrykk. De er enkle å flytte, stable og oppbevare - og enda enklere å bruke, sitte i, slappe av og kose seg i.

Fluktstolen har blitt yndede rasteplasser for liten og stor også i bybildet.

Fluktstoler i naturmaterialer

Vi får våre fluktstoler fra Southsea Deckchairs, en engelsk produsent av fluktstoler, solsenger, parasoller, levegger og småbord. De er opptatt av godt håndverk, eksklusive detaljer, bærekraftig utvikling og å levere produkter som skal brukes og vare lenge. Alle produktene til Southsea er produsert av treslaget merpauh. Merpauh er klassifisert av Timber Research and Development Association som et svært holdbart treslag, som betyr at det tåler 15-25 år i kontakt med bakken. Møblene er innsatt med teakolje som gir de en gyllenbrun eksklusiv overflate.

Vi leverer fem stofftyper:

  1. Woven Cotton (vevd bomull): Tungt, solid stoff, 350 g/m2, standard bredde 43 cm. Behagelig og slitesterkt bomullsstoff produsert i vevstoler fra før andre verdenskrig. Rike, fine farger. Produksjonsteknikken gir et stoff som er vevd i riktig bredde (uten brettekant) og med perfekt elastikk og spenst.
  2. Printed Cotton (trykt bomull): Komfortabelt bomullstoff med behagelig spenst. Fin til hus & hage. Bør ikke stå ute i regnvær over lengre perioder.
  3. Acrylic: Premium, pustende kunststoff som føles som bomull, laget for utendørs bruk. Fargen holder seg meget godt. Super ved sjøen!
  4. Batyline: Eksepsjonell holdbarhet utendørs, motstandsdyktig mot mikroorganismer og bleking.
  5. Textilene: PVC-belagt, vevd polyester, designet for å tåle det meste. Formstabil i både varmt og kaldt vær, motstandsdyktig mot åpen flamme og er ikke utsatt for mugg & jordslag.

 

Stoffene kan også enkelt byttes ut om du ønsker en ny stil eller farge. Med nærmere 200 fantastiske farger og mønstre er det enkelt å finne en ny favoritt! Komplett oversikt i stoffguiden. 

Ved bytte av stoff til fluktstolen din: følg denne veiledningen.

Med høy sittekomfort er disse stolene det perfekte sted å tilbringe litt kvalitetstid!

 

GOOOOOOOD SOMMER!

Alle nyheter

Se alle