Jakten på kvalitetstiden

Vi liker å forbinde sommeren med varme dager og lange lyse kvelder med familie, venner og kolleger. Vi vil være ute! Å samles rundt morsomme aktiviteter er relasjonsbyggende, og gir overskudd og positiv energi. Men hvordan får man egentlig svigermor opp av godstolen og barna vekk fra iPaden? Kan det være så enkelt som å ha utstyret i orden?

Det å samles rundt aktiviteter i stedet for stillesittende samvær, er blitt en trend de siste årene. Etterspørselen etter enkle og underholdende leker og spill av skikkelig kvalitet har eksplodert.

Lei av dårlig kvalitet

– Vi registrerer at stadig flere ønsker å komme seg opp av sofaen og ut sammen med barna, venner eller familie, enten det er hjemme eller på hytta. Men de fleste blir jo fort lei av å leke med billigprodukter som alltid går i stykker, forteller gründer Geir Jåsund i Kvalitetstid.no. – Og det er jo forståelig. Det interessante er at når selve spillet fungerer som det skal, det er godt å ta på, å spille på og enkelt å sette opp og oppbevare – så øker spillegleden og samhørigheten til de som spiller også.

Jåsund var selv lei av å kjøpe nye uteleker flere ganger i sesongen, og ønsket seg et skikkelig croquet-sett til familien. Det var ikke så lett som man skulle tro. Etter mye leting fant han til slutt en britisk spillprodusent som hadde riktig fokus. Leker som tålte å bli lekt med. Som tålte å stå ute, og som holdt seg i flere år. Jåsund ble så begeistret at jakten på et skikkelig croquet-sett endte med at han ble skandinavisk distributør, og plutselig hadde en container full av spennende uteleker og spill på vei til Norge. Kvalitetstid var et faktum.

 Lek på vei inn i både bedrifter og bryllup

Det er slett ikke bare fra barnefamilier Jåsund merker økt interesse. Også hoteller, eventbyråer og bedrifter har innsett at flere og flere liker å leke.  – Spill er samlende, og en fantastisk måte å bygge samhold og lagånd. Det er nesten umulig å ikke bli i godt humør av å spille et skikkelig bra spill!

Også i bryllup er spillene blitt populære, mens gjestene venter på at brudeparet skal bli ferdig hos fotografen. – Jeg synes dette er en kreativ måte å benytte ventetiden på, for spill og moro er en skikkelig icebreaker, sier Jåsund.

Fra familietid til stordistributør


Kvalitetstid startet i det små med å tilby leker som tålte røff bruk og det skiftende norske sommerværet. Men etter å ha funnet noen gamle og nostalgiske fluktstoler på hytteloftet, våknet jaktinstinktene igjen. Et møte med en entusiastisk fluktstol-gründer fra England med en hundre år gammel vevstol resulterte i at han nå tilbyr Norges største utvalg av fluktstoler i alle tenkelige varianter og farger. En reise til Italia ble også starten på distribusjon av Scolaro parasoller – værharde og stabile parasoller som tåler å stå ute også gjennom den kalde vinteren. 

Årene går og utvalget av kvalitetsprodukter vokser seg større - det strekker seg fra kategorier som hus og hage, spill, interiør, sport og fritid, og leker og hobby. Hos oss finner du alt fra klassiske brettspill, hageredskaper, interiørprodukter og leker. Du finner spillebord, møbler, hagespill og hobbyartikler. Felles for alt er at dette er håndplukkede produkter for å bidra til at folk der ute verner om kvalitetstiden sin - og gjerne i samspill med andre! 

Hva det neste blir? – Vi er stadig på utkikk etter nye produkter, men vi tar ikke inn hva som helst! Vi ønsker å tilby noe unikt. Også er vi ganske kresne da, det gjelder å ta vare på kvalitetstiden sin vet du, avslutter Jåsund med et lurt smil.

Alle nyheter

Se alle
445 kr rabatt
Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer-Piknikkurver-Willow Direct-Kvalitetstid AS
Willow Direct Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer | Andre sjanse
Salgspris445 kr Ordinær pris890 kr
Pariserhjul | Ferris Wheel-Byggesett - mekaniske-Robotime-Kvalitetstid AS
Robotime Pariserhjul | Ferris Wheel
Salgspris249 kr