Åpent kjøp i 365 dager - Lynrask levering

0

Handlekurven er tom

Høsten er på vei for full fart, og det betyr at vi liker å krype innendørs med stearinlys, fyr i peisen og hygge oss med venner og familie på mørke høstkvelder.  Bordspill er alltid populært, men kanskje det er på tide å bytte ut samlingen med noe nytt og annerledes?   Hver uke fremover presenterer vi et nytt bordspill! Fortell oss gjerne hvilket som er din favoritt! 

SJOELBAK

Sjoelbak er et nederlandsk spill som kan minne om shuffleboard. Spillet har de siste år blitt veldig populært i Tyskland (hvor det kalles Jakkolo), og er nå på full fart inn i Skandinavia. 

Spillet er hele to meter langt, men noen modeller er sammenleggbare slik at de enkelt kan settes opp og ryddes bort igjen.

Målet med sjoelbak er å sende 30 trepucker over bordplaten og inn gjennom en av de fire små åpningene på den andre siden av bordet. Hver åpning leder til et egen “poengrom”, som har en fastsatt verdi. Hver spiller får 30 brikker, og har 3 runder per sett til å sende så mange brikker inn i poengrommene som mulig. 

En sjoelbak-kamp består vanligvis av enten 5, 10 eller 20 runder, og summen fra alle rundene summeres for å bestemme vinneren av kampen.

Sjoelbak funker like bra for barn som voksne, og kan fint spilles på tvers av generasjoner. En garantert suksess på mørke høstkvelder!

Regler: KLIKK HER for å lese utfyllende spilleregler til Sjoelbak!

Se våre bestselgende Sjoelbak her:

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!

En unik kombinasjon av innovasjon, sikkerhet og kjøreglede. Høres ut som en bilreklame - og det er det jo også på sett og vis. Sittebilen Fred er nemlig ikke som andre sittebiler. 

Les mere
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!

Vi har gleden av å levere både brett, brikker og komplette sett, men har merket oss at noen av våre kunder kjøper brikker av oss og lager brettet selv. Her finner du en beskrivelse av hvordan du kan lage ditt eget sjakkbrett. 
Les mere
Sommerprosjekt: Lag ditt eget cornhole-brett!
Sommerprosjekt: Lag ditt eget cornhole-brett!

Tips om hvordan du kan lage ditt eget cornhole-brett.
Les mere

x