Åpent kjøp • Lynrask levering • gunstig frakt • Kun kvalitetsprodukter • kundeservice

0

Handlekurven er tom

Pucket er et intenst, morsomt og hektisk bordspill for to personer. Det er blitt voldsomt populært spill i England, spesielt etter at Pippa Middleton kommenterte at Pucket var "a crucial game for every family Christmas. Beware, it gets aggressive."

Bordspillet er like enkelt som det er frustrerende: i Pucket gjelder det å få skutt alle puck'er gjennom den lille portåpningen og over til motstanderen ved hjelp av en elastisk strikk. Høres jo ut som et enkelt spill.. meeeeeeen det er det nødvendigvis ikke!!! 

Hvordan spille Pucket

I Pucket starter spillere med like mange pucker i sin banehalvdel. Så er det om å gjøre å bruke stikken som en sprettert, og skyte puckene over til motstanderen så fort som mulig - mens motstanderen skyter tilbake. Puckene må gjennom den lille åpningen for å kvalifisere som ok, om den spretter over og havner hos motstanderen eller på bordet, må vedkommende som sendte den avgårde selv hente den tilbake og fortsette.

Den som har tømt sin side for puck'er først, har vunnet runden.

Du bestemmer selv hvor mange runder dere skal spille.. 3, 5 eller 20... det kan være vanskelig å stoppe!

Pucket har blitt et utrolig populært bordspill i Europa, og det arrangeres både nasjonale mesterskap og EM i spillet. Fordi mange spillere har blitt ganske gode etterhvert, fant produsenten ut at de måtte gi spillerne sine noen nye utfordringer.... Og lanserte nylig: Pucket Awkward Extension Pack (Kjøpes som tillegg) hvor hver av puckene har de rareste former.... her vi garanterer at stressnivået vil nå nye og uante høyder! 

Pucket bordspill passer for alle aldersgrupper, mens Akward extension pack passer best for større barn og voksne. 

Lysten på å prøve?

Sold out

Sold out

Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Bordspill når det lakker i mot høst, og det blåser i fra øst …
Bordspill når det lakker i mot høst, og det blåser i fra øst …

Regn, blåst, oversvømmelser og ruskevær har fått mange til krype opp i sofaen med ullpledd, peiskos og stearinlys denne høstferien. Vi har fått en kald påminnelse om at neste årstid står for tur. Tenk på alt vi har å glede oss til!

Les mere
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!

En unik kombinasjon av innovasjon, sikkerhet og kjøreglede. Høres ut som en bilreklame - og det er det jo også på sett og vis. Sittebilen Fred er nemlig ikke som andre sittebiler. 

Les mere
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!

Vi har gleden av å levere både brett, brikker og komplette sett, men har merket oss at noen av våre kunder kjøper brikker av oss og lager brettet selv. Her finner du en beskrivelse av hvordan du kan lage ditt eget sjakkbrett. 
Les mere

x