Sender hver dag - hjemlevering - post i butikk - kort leveringstid!

Pucket er et intenst, morsomt og hektisk bordspill for to personer. Det er blitt voldsomt populært spill i England, spesielt etter at Pippa Middleton kommenterte at Pucket var "a crucial game for every family Christmas. Beware, it gets aggressive."

Bordspillet er like enkelt som det er frustrerende: i Pucket gjelder det å få skutt alle puck'er gjennom den lille portåpningen og over til motstanderen ved hjelp av en elastisk strikk. Høres jo ut som et enkelt spill.. meeeeeeen det er det nødvendigvis ikke!!! 

Hvordan spille Pucket

I Pucket starter spillere med like mange pucker i sin banehalvdel. Så er det om å gjøre å bruke stikken som en sprettert, og skyte puckene over til motstanderen så fort som mulig - mens motstanderen skyter tilbake. Puckene må gjennom den lille åpningen for å kvalifisere som ok, om den spretter over og havner hos motstanderen eller på bordet, må vedkommende som sendte den avgårde selv hente den tilbake og fortsette.

Den som har tømt sin side for puck'er først, har vunnet runden.

Du bestemmer selv hvor mange runder dere skal spille.. 3, 5 eller 20... det kan være vanskelig å stoppe!

Pucket har blitt et utrolig populært bordspill i Europa, og det arrangeres både nasjonale mesterskap og EM i spillet. Fordi mange spillere har blitt ganske gode etterhvert, fant produsenten ut at de måtte gi spillerne sine noen nye utfordringer.... Og lanserte nylig: Pucket Awkward Extension Pack (Kjøpes som tillegg) hvor hver av puckene har de rareste former.... her vi garanterer at stressnivået vil nå nye og uante høyder! 

Pucket bordspill passer for alle aldersgrupper, mens Akward extension pack passer best for større barn og voksne. 

Lysten på å prøve?

Sold out

Sold out

Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Påskens ti på topp!
Påskens ti på topp!

Mens vi venter på late dager i solveggen, gåsunger på trærne og påskeegg så har vi funnet frem våre påskefavoritter i nettbutikken. Et must for kvalitetstid i påsken rett og slett!
Les mere
Mesternes Mester i bordspill
Mesternes Mester i bordspill

Vi må innrømme vi ikke så NRK-episoden av Mesternes Mester live når de spilte bord-curling. Men vi skjønte raskt at bordcurling hadde vært på TV, for nettbutikken gikk helt bananas...
Les mere
Vedlikehold av vannkanner og sprayflasker i kobber og messing
Vedlikehold av vannkanner og sprayflasker i kobber og messing

Stell av Haws vannkanner og sprayflasker i messing og kobber.
Les mere

x