Bordspill - slik engasjerer du familien!

Bord- og brettspill er en fantastisk måte å tilbringe kvalitetstid med familien din. Her er noen ideer for skikkelig familietid:

  •  Sett av en ukentlig spillkveld: Velg en kveld i uken til å være deres faste spillkveld. På denne måten kan alle se fram til det og planlegge for det.

  • La alle velge et spill hver: Hvert familiemedlem velger et spill de ønsker å spille, og dere roterer slik at dere får spilt alles spillfavoritt.

  • Lag en poengtavle: Gjør spillet mer konkurransepreget ved å lage en poengtavle. Dette kan legge til en morsom element av konkurranse, samtidig som det fortsatt er lystbetont og hyggelig (vær obs på dårlige tapere 🫣).

  • Arranger en turnering: Velg ett spill og arranger en turnering for å se hvem som kommer ut som den ultimate vinneren. Dette kan legge til en ekstra spenningsfaktor og moro.

  • Lag en potluck: Hvert familiemedlem kan ta med en snack eller drikke til spillkvelden. Dette øker den festlige atmosfæren og få det til å føles som en spesiell anledning. Ikke minst er det morsomt å se hva de andre vil bringe til bordet.


Husk: det viktigste er å ha det gøy og tilbringe kvalitetstid sammen. Bord- og brettspill er en flott måte å koble seg med familien sin, slappe av og nyte hverandres selskap. Og det helt uten skjermer og forstyrrelser fra diverse tekniske duppeditter.

Våre top fem familiefavoritter: 

1. Kombispillet - fire klassiske spill i et! Ludo, stigespill, sjakk og backgammon. Noe for alle, og hendig på reise! 2. Snurrebass-bowling - nydelig håndlaget spill i tre - og ikke minst fantastisk morsomt for alle aldre! 3. Sjoelbak - shufflespillet som har tatt Norge med storm! Definitivt en av våre absolutte kundefavoritter. 

 

4. Rollet - krever et godt øye, timing, og teamwork! Morsomt og hektisk spill for hele familien. 

 

5. Crokinole - et unikt spill som fenger både barn og voksne! Kan spilles av 2, 3 og 4 spillere.

Alle nyheter

Se alle