Åpent kjøp • Lynrask levering • gunstig frakt • Kun kvalitetsprodukter • kundeservice

0

Handlekurven er tom

Endelig har vi fått inn bordtennisbordene fra den nederlandske kvalitetsprodusenten Heemskerk!

Bordtennis har de siste årene igjen blitt en veldig populær sport blant barn, unge og voksne her i Norge. Og på verdensbasis er faktisk bordtennis en av verdens mest populære sporter. Det fins over 300 millioner aktive spillere! Ikke så rart kanskje, bordtennis kan spilles av alle uansett alder, størrelse og ferdighetsnivå. Og det er kjempegøy!

Klart vi måtte ha bordtennis i nettbutikken! Men ikke hvilke som helst bordtennisbord, naturligvis. Det måtte være skikkelige bord, laget av en skikkelig produsent som lager produkter basert på skikkelig håndverk. 

Og Heemskerk, som også leverer vårt mestselgende bordspill Sjoelbak, er nettopp det. 

Sitter du og lurer på hva i all verden Sjoelbak er? Det kan du lese mer om her!

I Nederland er Heemskerk synonymt med bordtennis. De har faktisk laget bordtennisbord siden 1939! 

Kjent for sin gode kvalitet, lager de både bord og utstyr til konkurransebruk og til bordtennisklubber i tillegg til privat og offentlig bruk. 

Bordtennis kan spilles både innendørs og utendørs. Om du planlegger et utendørs bordtennisbord, pass på at du bestiller et bord som erværbestandig og slitesterkt. 

Du finner våre utendørs bordtennisbord her

Bordtennisbord dukker nå opp overalt. Du kan finne bordtennis på barer (bla på baren Brygg i Oslo som har hele 6 bordtennisbord innendørs!), på skoler, på fritidsklubber og i parker, i kontorlandskap og konferansesentre og hoteller. 

Og kanskje snart hjemme hos deg?

Slik spiller du bordtennis

Bordtennis foregår på en bordplate med et nett på midten.

Spillerne får utdelt en liten racket som består av en trestamme som er kledt med gummi. Spillerne skal slå ballen (en liten hvit hul ball som veier hele 2,6 gram!) over nettet.

Bordtennis spilles som oftest i sett. Man spiller 5 eller 7 sett der man går til 11 poeng. Man må vinne med to poeng i hvert sett. 

Bordtennis spilles både single og double.

Bordtennis er også supert å spille alene - på de fleste brettene kan bordplaten tiltes slik at du kan spille på bare én banehalvdel og dermed spille/trene alene. 

Du finner våre innendørs bordtennisbord og bordtennisutstyr her

 

 


Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Bordspill når det lakker i mot høst, og det blåser i fra øst …
Bordspill når det lakker i mot høst, og det blåser i fra øst …

Regn, blåst, oversvømmelser og ruskevær har fått mange til krype opp i sofaen med ullpledd, peiskos og stearinlys denne høstferien. Vi har fått en kald påminnelse om at neste årstid står for tur. Tenk på alt vi har å glede oss til!

Les mere
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!

En unik kombinasjon av innovasjon, sikkerhet og kjøreglede. Høres ut som en bilreklame - og det er det jo også på sett og vis. Sittebilen Fred er nemlig ikke som andre sittebiler. 

Les mere
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!

Vi har gleden av å levere både brett, brikker og komplette sett, men har merket oss at noen av våre kunder kjøper brikker av oss og lager brettet selv. Her finner du en beskrivelse av hvordan du kan lage ditt eget sjakkbrett. 
Les mere

x