Bordtennis - når kvalitet teller

Endelig har vi fått inn bordtennisbordene fra den nederlandske kvalitetsprodusenten Heemskerk!

Bordtennis har de siste årene igjen blitt en veldig populær sport blant barn, unge og voksne her i Norge. Og på verdensbasis er faktisk bordtennis en av verdens mest populære sporter. Det fins over 300 millioner aktive spillere! Ikke så rart kanskje, bordtennis kan spilles av alle uansett alder, størrelse og ferdighetsnivå. Og det er kjempegøy!

Klart vi måtte ha bordtennis i nettbutikken! Men ikke hvilke som helst bordtennisbord, naturligvis. Det måtte være skikkelige bord, laget av en skikkelig produsent som lager produkter basert på skikkelig håndverk. 

Og Heemskerk, som også leverer vårt mestselgende bordspill Sjoelbak, er nettopp det. 

Sitter du og lurer på hva i all verden Sjoelbak er? Det kan du lese mer om her!

I Nederland er Heemskerk synonymt med bordtennis. De har faktisk laget bordtennisbord siden 1939! 

Kjent for sin gode kvalitet, lager de både bord og utstyr til konkurransebruk og til bordtennisklubber i tillegg til privat og offentlig bruk. 

Bordtennis kan spilles både innendørs og utendørs. Om du planlegger et utendørs bordtennisbord, pass på at du bestiller et bord som er værbestandig og slitesterkt. 

Du finner våre utendørs bordtennisbord her

Bordtennisbord dukker nå opp overalt. Du kan finne bordtennis på barer (bla på baren Brygg i Oslo som har hele 6 bordtennisbord innendørs!), på skoler, på fritidsklubber og i parker, i kontorlandskap og konferansesentre og hoteller. 

Og kanskje snart hjemme hos deg?

Slik spiller du bordtennis

Bordtennis foregår på en bordplate med et nett på midten.

Spillerne får utdelt en liten racket som består av en trestamme som er kledt med gummi. Spillerne skal slå ballen (en liten hvit hul ball som veier hele 2,6 gram!) over nettet.

Bordtennis spilles som oftest i sett. Man spiller 5 eller 7 sett der man går til 11 poeng. Man må vinne med to poeng i hvert sett. 

Bordtennis spilles både single og double.

Bordtennis er også supert å spille alene - på de fleste brettene kan bordplaten tiltes slik at du kan spille på bare én banehalvdel og dermed spille/trene alene. 

Du finner våre innendørs bordtennisbord og bordtennisutstyr her

 

 

Alle nyheter

Se alle