Kort leveringstid - gaveinnpakning 

0

Handlekurven er tom

Endelig har vi fått inn bordtennisbordene fra den nederlandske kvalitetsprodusenten Heemskerk!

Bordtennis har de siste årene igjen blitt en veldig populær sport blant barn, unge og voksne her i Norge. Og på verdensbasis er faktisk bordtennis en av verdens mest populære sporter. Det fins over 300 millioner aktive spillere! Ikke så rart kanskje, bordtennis kan spilles av alle uansett alder, størrelse og ferdighetsnivå. Og det er kjempegøy!

Klart vi måtte ha bordtennis i nettbutikken! Men ikke hvilke som helst bordtennisbord, naturligvis. Det måtte være skikkelige bord, laget av en skikkelig produsent som lager produkter basert på skikkelig håndverk. 

Og Heemskerk, som også leverer vårt mestselgende bordspill Sjoelbak, er nettopp det. 

Sitter du og lurer på hva i all verden Sjoelbak er? Det kan du lese mer om her!

I Nederland er Heemskerk synonymt med bordtennis. De har faktisk laget bordtennisbord siden 1939! 

Kjent for sin gode kvalitet, lager de både bord og utstyr til konkurransebruk og til bordtennisklubber i tillegg til privat og offentlig bruk. 

Bordtennis kan spilles både innendørs og utendørs. Om du planlegger et utendørs bordtennisbord, pass på at du bestiller et bord som erværbestandig og slitesterkt. 

Du finner våre utendørs bordtennisbord her

Bordtennisbord dukker nå opp overalt. Du kan finne bordtennis på barer (bla på baren Brygg i Oslo som har hele 6 bordtennisbord innendørs!), på skoler, på fritidsklubber og i parker, i kontorlandskap og konferansesentre og hoteller. 

Og kanskje snart hjemme hos deg?

Slik spiller du bordtennis

Bordtennis foregår på en bordplate med et nett på midten.

Spillerne får utdelt en liten racket som består av en trestamme som er kledt med gummi. Spillerne skal slå ballen (en liten hvit hul ball som veier hele 2,6 gram!) over nettet.

Bordtennis spilles som oftest i sett. Man spiller 5 eller 7 sett der man går til 11 poeng. Man må vinne med to poeng i hvert sett. 

Bordtennis spilles både single og double.

Bordtennis er også supert å spille alene - på de fleste brettene kan bordplaten tiltes slik at du kan spille på bare én banehalvdel og dermed spille/trene alene. 

Du finner våre innendørs bordtennisbord og bordtennisutstyr her

 

 


Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Julens morsomste bordspill
Julens morsomste bordspill

Bordspill er alltid populært i julen, men kanskje det er på tide å bytte ut samlingen med noe nytt og annerledes? Her kommer noen nye varianter som raskt vil gi ordet konkurranseinstinkt et nytt ansikt!
Les mere
Julegaver til barna - våre beste tips
Julegaver til barna - våre beste tips

Julegaver. Julens høydepunkt for barna - og førjulens hodepine for minst like mange. For det er ikke alltid så lett å finne noe som både er underholdende, morsomt å leke med, som ikke blir ødelagt, ikke er laget av plast og ikke medfører mer skjermtid. Det vil si: det var ikke så lett. Men nå er det lett. Vi har nemlig gjort jobben for deg!

Les mere
Adventskalender - vårt beste pakkekalendertips
Adventskalender - vårt beste pakkekalendertips

Ideen om pakkekalenderen er jo så koselig og stort sett går vi like entusiastisk til verks hver høst. Men like plutselig som julemarsipanen er i butikk er det straks desember og kreativiteten forsvinner ut av hjernebarken samtidig som panikken setter inn. Hva skal vi fylle pakkekalenderen med?

Les mere

x