Den ultimate pikniken - dette må du ha i kurven!

Sommeren er sesongen for utendørsopplevelser, og hva er vel bedre enn en herlig piknik? Pikinik gir en fantastisk mulighet til å nyte kvalitetstid med dine kjære ute i naturen. Og la oss ikke glemme sjarmen som følger med en godt utstyrt piknikkurv, som tilfører en elegant og praktisk touch til opplevelsen. Piknikkurven er ikke bare en ordinær beholder; disse sjarmerende følgesvennene rommer et utvalg av deilige godbiter, forfriskende drikkevarer og nødvendige pikniktilbehør. Med sine rom og bestikk gjør de utendørsspisingen enkel samtidig som de tilfører en nostalgisk touch til opplevelsen som helhet.

Å planlegge en piknik er en kunst som krever omtanke. Valget av den perfekte plassen, enten det er en pittoresk park, en folksom strand, en fredelig innsjøkant eller en avsidesliggende eng, legger grunnlaget for et minneverdig utflukt. Pakk med deg et utvalg av deilige fingermat, smørbrød, frukt og desserter for å sikre en herlig kulinarisk reise. Ikke glem å ta med et behagelig teppe og noen spill for ekstra glede!

Så, hva med maten? Når du planlegger en piknik er det viktig å velge mat som er enkel å transportere, holder seg godt i varmen og passer til avslappet utendørsservering. Her er noen tips til piknikmat som passer perfekt for en herlig dag utendørs:

Smørbrød og wraps: Lag deilige smørbrød og wraps med ferske ingredienser. Velg pålegg som skinke, kalkun, kylling eller vegetariske alternativer som avokado eller hummus. Husk å pakke dem godt inn i plastfolie eller matbokser for å holde dem ferske.

Salater: Friske og lette salater er ideelle for strandpiknik. Lag en grønn salat med cherrytomater, agurk og fetaost, eller en pastasalat med grønnsaker og en smakfull dressing. Husk å oppbevare dressing separat og blande den rett før servering for å unngå slappe salatblader.

Frukt og grønnsaker: Skjær opp en fargerik variasjon av frukt og grønnsaker som epler, druer, jordbær, gulrøtter og agurker. Dette er forfriskende alternativer som kan nytes som de er eller med en dip som hummus eller yoghurtsaus. Fruktspyd er en hit hos barna!

Drikkevarer: Hold deg hydrert under pikniken ved å ta med nok vannflasker. Du kan også lage spennende hjemmelagde iste eller fruktinfusert vann for å tilføre smak og friskhet. 

Husk å pakke maten i kjølebokser eller kjølebagger for å opprettholde riktig temperatur og unngå bakterievekst. Piknikkurver med kjølerom er genialt! Ta med et piknikteppe for å sitte komfortabelt, og sørg for å rydde opp etter deg! God tur! 

Utforsk vårt store utvalg til den ultimate pikniken her 👒


piknik piknikkurv

Alle nyheter

Se alle
500 kr rabatt
Safe-Byggesett-Ugears-Kvalitetstid AS
Ugears Safe | Andre sjanse
Salgspris499 kr Ordinær pris999 kr
850 kr rabatt
ROUND 2.5M ALU TILTING PARASOL CRANK J-Utemøbler-Alexander Rose-Blå-Kvalitetstid AS
Alexander Rose Parasoll med tiltemekanisme | 2,5 m | Andre sjanse
Salgspris849 kr Ordinær pris1 699 kr
2 000 kr rabatt
Table top Novuss SPORT-Bordspill-Jefry-Kvalitetstid AS
Jefry Couronne | Spillebord | Sport | Andre sjanse
Salgspris1 999 kr Ordinær pris3 999 kr
3 250 kr rabatt
Parasoll Pamela | Midtstilt stang-Parasoller-Balliu-Balliu fabric (textilene)-Uten volanger-Blue-Kvalitetstid AS
Balliu Parasoll Pamela | Midtstilt stang | Andre sjanse
Salgspris3 249 kr Ordinær pris6 499 kr
445 kr rabatt
Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer-Piknikkurver-Willow Direct-Kvalitetstid AS
Willow Direct Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer | Andre sjanse
Salgspris445 kr Ordinær pris890 kr
Pariserhjul | Ferris Wheel-Byggesett - mekaniske-Robotime-Kvalitetstid AS
Robotime Pariserhjul | Ferris Wheel
Salgspris249 kr