krokket krokketsett

I verden av utendørsspill er det få som representerer eleganse, samhold og moro på samme måte som krokket! Opprinnelig fra 1800-tallets England, har krokket stått sin prøve og fortsetter å fengsle spillere i alle aldre. Enten det er en avslappet familiesammenkomst, en piknik i helgen, eller et konkurransefylt mesterskap, bringer krokket folk sammen på en fortryllende måte, fremmer samhørighet og skaper varige minner. Utforsk gleden ved krokket og finn det perfekte krokketsettet for deg!

Ved første øyekast kan krokket virke som et enkelt spill der man slår baller gjennom portaler med en kølle. Men bak sitt beskjedne utseende skjuler det seg en fengslende strategi og taktisk dybde som holder spillerne engasjert og underholdt. Sjarmen ved krokket ligger i dens blanding av enkelhet og sofistikasjon, noe som gjør det tilgjengelig for spillere på alle ferdighetsnivåer.

En av de mest fantastiske aspektene ved krokket er dets inklusivitet. I motsetning til mange moderne idretter som krever fysisk styrke og utholdenhet, kan krokket nytes av både små barn og eldre. Den lette læringen av spillet og mangelen på anstrengende fysiske krav gjør det til et perfekt valg for familiesammenkomster og felles arrangementer, der alle kan delta og skape skikkelig kvalitetstid sammen.

Selv om krokket utvilsomt er et spill for moro og avslapping, gir det også spillerne muligheten til å utvikle strategisk tenkning og forbedre hånd-øye-koordinasjonen. Når spillerne lærer å planlegge sine trekk, forutse motstandernes handlinger og sikte presist, engasjerer de hjernen og forbedrer ferdighetene sine på en herlig måte. I en hektisk verden dominert av skjermer og teknologi står krokketens spill som en tidløs påminnelse om gleden som kan finnes i enkle utendørsaktiviteter. 

Når du nå har fattet interesse for krokket stiller det neste spørsmålet seg - hva trenger du av utstyr? Hos oss i kvalitetstid finner du et stort utvalg krokketsett og tilbehør, men hvilket sett skal du velge? Vi har laget en lite guide som forhåpenligvis vil gjøre at du finner det perfekte krokketsettet for deg!

Croquet Family | Familie-krokket er vår eneste krokketpakke som inneholder fire forskjellige køllestørrelser – for å tilpasses ulike høyder, fra barn til voksen. Familiekrokket er vårt rimeligste krokketsett, og det perfekte krokketsettet til å introdusere familiemedlemmer i alle aldre for krokket! Passer godt både hjemme og på hytta! Krokketkøller i løvtre. Dette er et sett for internasjonal bane. Vår erfaring er at de aller fleste kunder ønsker dette baneoppsettet. Krokketsettet fås til både 4 og 6 spillere. Settet inneholder også 6 stålbøyler og senterpinne.


familiekrokket

Croquet Garden | Hagekrokket er et fullverdig krokketsett til å invitere venner og familie til å nyte en runde med krokket i enten hagen eller i parken. To forskjellige størrelser på tre-køller lar spillere med ulike høyder konkurrere komfortabelt (det er totalt fire køller). Settet inneholder kompositt croquet-baller. Dette er et sett for internasjonal bane, med bøyler og pinne i midten. Vår erfaring er at de aller fleste kunder ønsker dette baneoppsettet. Fås til både 4 og 6 spillere. Settet inkluderer også 6 stålbøyler, bøyle-klubbe med gummihode, 4 hjørneflagg og senterpinne i harddtre.

hagekrokket

 

Croquet Proffsett er vår definitive bestselger. Køllene kommer i to forskjellige lengder (87cm og 97cm), slik at spillere av forskjellig høyde kan velge den som passer best. Settet kommer med komposittkuler, som har betydelig lengre levetid enn tradisjonelle trekuler. Dette er et sett for internasjonal bane, med bøyler og pinne i midten. Vår erfaring er at de aller fleste kunder ønsker dette baneoppsettet. Fås til både 4 og 6 spillere. Settet inneholder også 6 stålbøyler (11mm diameter), fargede krokket-klips, bøyle-klubbe med gummihode til å gjøre det enklere å lage hull for bøylene, 4 hjørneflagg og senterpinne i harddtre.


krokket-proffsett-krokketsett

Croquet Executive er et elegant krokketsett med konkurransekuler. Croquetkøllene er i lakkert hardtre, skaft og hode i engelsk ask, hodet har messingbeslag. Krokketkøllene kommer i to forskjellige lengder (2 stk 87cm og 2 stk 97cm), slik at spillere av forskjellig høyde kan velge den som passer best. Bøylene er konkurransevariant i 16mm stål. Dette er et sett for internasjonal bane, med 6 bøyler og pinne i midten. Vår erfaring er at de aller fleste kunder ønsker dette baneoppsettet. Fås til både 4 og 6 spillere. Settet inneholder også 6 stålbøyler med gulrotspiss, bøyle-klubbe med gummihode, fargede krokket-klips, 4 hjørneflagg med metallstolper, senterpinne med topper, bøyledrill.

krkket-krokketsett


Croquet Championship | Mesterskaps-krokket passer for deg som vil ha det beste! Køllene er i lakkert hardtre, skaft i engelsk ask og hode i rosentre m/messingbeslag. Bøylene er konkurransevariant i 16mm stål. Det følger med hjørneflagg, senterpinne og klubbe til å slå ned bøyler og pinne. I tillegg følger det med klyper for å markere neste bøyle for hver spiller og lakkerte banemarkører. Hele settet veier 20kg, så dette er komponenter av høy kvalitet! Køllene kommer i to forskjellige lengder (2 stk 87cm og 2 stk 97cm), slik at spillere av forskjellig høyde kan velge den som passer best. Settet kommer med konkurransekuler. Dette er komposittkuler på 454g og 9cm i diameter, med betydelig lengre levetid enn tradisjonelle trekuler. Fås til både 4 og 6 spillere. Settet inneholder også 6 stålbøyler med gulrotspiss, bøyle-klubbe med gummihode, fargede krokket-klips, 4 hjørneflagg med metallstolper, senterpinne med topper, bøyledrill. Mesterskaps-krokket er rett og slett kremen av kremen når det kommer til krokketsett! 

krokket-krokketsett

 

Det kan være praktisk å ha en oppbevaringsløsning for krokketustyret ditt både for beskyttelse av spillet, og slik at du har oversikt over at alt er samlet. Det finnes ikke noe kjedeligere enn å måtte lete høyt og lavt eller manglende kuler eller klyper. Alle våre krokketsett kan leveres med forskjellige typer oppbevaringsløsninger: Vanlig bag, bag med separate lommer for de forskjellige delene (toolkit bag), tralle i tre eller en ekslusiv trekasse. Dette er tilleggsutstyr som du finner her. 

 

Usikker på spillereglene? 

Til tross for at våre krokketsett er tilpasset internasjonal bane tilbyr vi også såkalt "norsk krokket" som tilleggsutstyr, og du finner et robust bøylesett m/ekstra pinne her.

 

Spørsmål om krokket, spilleregler eller andre ting? Ikke nøl med å ta kontakt på post@kvalitetstid.no. 

Alle nyheter

Se alle