Klar til å skape kvalitetstid i hagen din?

Ta med moroa ut i hagen med vårt fantastiske utvalg av hageleker! 

La lek og latter fylle hagen din med vårt spennende utvalg av hageleker som er skapt for å bringe venner og familie sammen i morsomme og hyggelige kvalitetsøyeblikk. Enten du planlegger en sommerfest, en koselig ettermiddag med venner eller en morsom utendørsaktivitet for hele familien, vil våre hageleker gi deg timevis med moro og underholdning. Med et bredt spekter av spill og aktiviteter, er det noe for enhver smak og aldersgruppe. Fra klassiske favoritter til moderne utfordringer, vårt sortiment har noe for enhver smak. Oppdag spenningen med hageleker og la moroa begynne!

Noen av våre kundefavoritter:

Krokket – Lag din egen bane og utfordre vennene dine til en duell av dyktighet og strategi. Slå ballene gjennom portene og kjemp om å være den første til å fullføre banen. Krokket er en klassiker som aldri går av moten. Sett i gang spillet og nyt de spennende konkurransene som venter.

Hesteskokast – Kast hesteskoene og prøv å treffe staken for å score poeng. Dette morsomme spillet kombinerer presisjon og moro på en unik måte. Utfordre deg selv og vennene dine til å mestre kasteteknikken. Hesteskokast er en perfekt aktivitet for utendørs sammenkomster og vil garantert skape latter og konkurranseglede.

Cornhole – Test dine ferdigheter med erteposekasting! Kast erteposene mot målet for å høste poeng. Cornhole er et underholdende spill som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Inviter venner og familie til en cornhole-turnering og se hvem som kan sikre seg seieren. La konkurransen blomstre og moroa ta over.

Stabletårn – Bygg det høyeste tårnet, trekk ut blokkene forsiktig og hold balansen i dette nervepirrende spillet. Stabletårn er virkelig en test av ferdigheter og tålmodighet - og barna elsker å se tårnet falle! Ta med dette klassiske spillet ut i hagen og nyt spenningen ved å se tårnet vokse og utfordringene øke. Tar du sjansen?

Laddergolf - Hvis du er ute etter noe mer energisk, er vårt stigegolf et opplagt valg. Kast bolaene mot stigen og få poeng ut i fra hvilket stigetrinn du treffer. Stigespill er et utfordrende og spennende hagespill som vil holde alle engasjerte og konkurranselystne.

Deck Shuffleboard – Utforsk en ny dimensjon av hagelek med våre spennende varianter av Deck Shuffleboard. Dette unike spillet kombinerer strategi, presisjon og glede på en måte som vil engasjere både spillere og de som ser på. Plasser diskene på banen og skyv dem med presisjon for å oppnå høyest mulig poengsum. Deck Shuffleboard er en fantastisk aktivitet for å samle venner og familie, og det vil garantert skape en konkurransefylt og morsom atmosfære i hagen. 

Uansett hvilke hageleker du velger, kan du være sikker på at du vil skape morsomme og minneverdige øyeblikk med produktene våre. Så ta hagen din til nye høyder og tilføy en dose lek og underholdning med vårt store utvalg hagespill og leker. Gjør hagen din til samlingsstedet for venner og familie, der latter og glede står i fokus. Utforsk sortimentet vårt i dag og la hagen bli din lekeplass!

Alle nyheter

Se alle
Modellbyggesett | Hytte-Byggesett-Walachia-Kvalitetstid AS
Walachia Modellbyggesett | Hytte
Salgspris249 kr
Modellbyggesett | Smie-Byggesett-Walachia-Kvalitetstid AS
Walachia Modellbyggesett | Smie
Salgspris299 kr
Modellbyggesett | Vannmølle-Byggesett-Walachia-Kvalitetstid AS
Walachia Modellbyggesett | Vannmølle
Salgspris399 kr
Modellbyggesett | Liten låve-Byggesett-Walachia-Kvalitetstid AS
Walachia Modellbyggesett | Liten låve
Salgspris399 kr
Modellbyggesett | Vindmølle-Byggesett-Walachia-Kvalitetstid AS
Walachia Modellbyggesett | Vindmølle
Salgspris299 kr
Modellbyggesett | Landsbyhjem-Byggesett-Walachia-Kvalitetstid AS
Walachia Modellbyggesett | Landsbyhjem
Salgspris449 kr
Modellbyggesett | Fjellstue-Byggesett-Walachia-Kvalitetstid AS
Walachia Modellbyggesett | Fjellstue
Salgspris449 kr
Modellbyggesett | Betlehem-Byggesett-Walachia-Kvalitetstid AS
Walachia Modellbyggesett | Betlehem
Salgspris249 kr