La hagetid bli kvalitetstid!

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at vi i Kvalitetstid er glade i å være ute! Mye av den beste kvalitetstiden vi har med venner og familie foregår utendørs. Med spill og hageleker, måltider i det fri og lyse sommerkvelder i den lune stemningen under en stor parasoll og masse stearinlys. 

Og det å tilbringe tid i hagen - det medfører jo også nødvendigvis endel hagearbeid. Og hagearbeid: det er den aller aller beste formen for arbeid syns vi. Det er rent meditativt å klippe, stelle, luke, plante og plante for så å se det spire, vokse og gro. 

Men så var det dette med de hageredskapene da!

Ikke alltid like hyggelig å dra de frem fra utebodens glemsel. Lett rustne, sprukne, selvlysende plastredskaper som ikke akkurat innbyr til kvalitetstid....

Så med en liten visjon om å la hagetid bli kvalitetstid tok det ikke lang tid før vi forelsket oss i de nydelige hageredskapene fra engelske Burgon & Ball.

Med nydelig, klassisk design, rustfritt karbonstål, FSC sertifisert hardtre i håndtakene er hageredskapene fra Burgon & Ball en fryd å jobbe med. Firmaet har eksistert siden 1730 (!) og redskapene deres er anerkjent over hele verden - og anbefalt av prestigetunge Royal Horticultural Society. 

Burgon & Ball har et enormt utvalg hageredskaper, og har også et stort utvalg hagehansker.

Og når vi er inne på hagehansker; sjekk ut hanskene til Bradleys the Tannery sine også; Disse håndlagde lærhanskene er laget av samme lærtype som brukes i ridesaler, noe som gir en ypperlig beskyttelse mot torner. Anbefalt av en rekke hagetidsskrifter. Helt fantastisk flotte!!

Bradley the Tannery er et britisk garveri i landlige Shropshire som produserer blant annet skinnhansker og skinnforklær. Alle hudene brukt i deres produksjon har lokal etisk opprinnelse.

Prosessen tar rundt en uke fra start til ferdig produkt. Først garves hudene, før de påføres tobakksfarge for å skape den tradisjonelle brunfargen (tan). Deretter kuttes skinnet til rett størrelse og ferdigstilles for hånd.

Forklærne utstyres med blanke maljer i metall og glatte stropper i ekte lær.

Skinn-forklærne er av aller høyeste kvalitet, myke og glatte, laget for hånd med kun de beste materialene. Hvert enkelt skinnforkle er unikt og kan variere noe fra bildene grunnet de små variasjonene i de naturlige materialene som brukes.

Hageforkle, arbeidsforkle eller grillforkle; det er kun fantasien som setter grenser for bruksområdene for dette produktet!

Så nå heter det ikke lenger hagearbeid altså.... nå heter det hagetid.

Og det; det er kvalitetstid det! 

Alle nyheter

Se alle
Foosball | Heemskerk Sunshine Outdoor-Foosball-Heemskerk-Kvalitetstid AS
Heemskerk Foosball | Heemskerk Sunshine Outdoor
Salgspris24 999 kr
445 kr rabatt
Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer-Piknikkurver-Willow Direct-Kvalitetstid AS
Willow Direct Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer | Andre sjanse
Salgspris445 kr Ordinær pris890 kr
Pariserhjul | Ferris Wheel-Byggesett - mekaniske-Robotime-Kvalitetstid AS
Robotime Pariserhjul | Ferris Wheel
Salgspris249 kr