Slik monterer du hagekantene på 1-2-3!
Vi gir deg den enkle guiden på hvordan du monterer hagekantene dine - steg for steg, med både beskrivelse, bilder og video! 

Steg 1: Bruk et tau eller en snor som guide for kanten din. Hvis bakken er relativt myk, er du klar. Hvis ikke, kan det hende du må løsne bakken med en flat spade eller hakke for å sikre at kanten kan installeres uten vanskeligheter.Steg 2: Begynn i den ene enden og bank kanten ned ved hjelp av en treblokk og en hammer. Pass på at kanten forblir vertikal mens den blir slått ned i bakken. Dette forhindrer vridning når du installerer neste kant. Tips! CORE Edge sine 2 låsefliker gjør det enkelt å koble sammen flere kanter og deretter installere dem som én enhet. De 2 festepunktene gjør at kanten ikke svinger når den løftes. Dette er spesielt nyttig når du lager en stor kurve, da den ønskede formen kan oppnås før kanten installeres i bakken.


Steg 3: Før du slår hele kanten ned i bakken, kobler du til neste kant. Prøv å opprettholde en kontinuerlig linje langs toppen av kantene når du slår dem ned i bakken for å forhindre at tilkoblingene løsner.Steg 4: Koble kantene ved å skyve den store fliken på én kant ned gjennom spalten på den tilstøtende kanten. Bruk en liten tang til å trekke begge de tynne låseflikene gjennom spalten og vri dem tilbake på seg selv.Steg 5: Hvis du bruker kanten på et plenområde, bør toppen av kanten være i flukt med jorden for å forhindre at gressklipperbladet kommer i kontakt med toppen av kanten. Senker du kanten litt slik at den er på nivå med bakken vil du forhindre skade.

Steg 6: Hvis du har en kant som er for lang, kan du enten overlappe den siste skjøten eller klippe kantdelen med en sag. Sørg for å bruke en metallfil for å jevne ut det kappede endestykket, og vi anbefaler å påføre et metallprimer-maling for å forhindre rustdannelse der hagekanten er saget.
Enkel videoguide:

Ønsker du mer informasjon om CORE Edge hagekanter finner du vår utfyllende artikkel her

Trenger du mer informasjon eller veiledning? Ikke nøl med å ta kontakt på post@kvalitetstid.no.

Alle nyheter

Se alle