Alt du trenger å vite om hagekanter, og hvordan du monterer dem!

CORE Edge: Den perfekte løsningen for kantsystemet i hagen din!
Mange synes det er vanskelig å få til pene skiller mellom gress og andre elementer i hagen. Gress gror jo, og har en tendens til å vokse inn i bed, stier, grusganger og andre elementer i hagen. Å skape tydelig definerte kanter i hagen din fungerer ikke bare som en praktisk løsning for å opprettholde strukturen og organiseringen av uterommet ditt, men det legger også til en touch av eleganse, og er med på å heve helhetsinntrykket. Hagekanter er løsningen! Hagekanter får du i mange varianter - og mange bruker kanter av stein, tre eller plast. Men skal du ha et riktig elegant og vedlikeholdsfritt utseende, bør du peile deg inn på kantproduktene fra Engelske Core Landscape Products! Systemet til Core heter CORE Edge, og er raskt å installere, vedlikeholdsfritt og særdeles elegant! CORE Edge skiller seg ut som et allsidig og holdbart valg og brukes derfor såvel av både profesjonelle landskapsarkitekter og private. I denne artikkelen vil vi derfor utforske funksjonene og fordelene med CORE Edge, det fleksible kantsystemet som gir den perfekte løsningen for alle dine landskapsbehov.

Materialer og fargeutvalg:
Både CORE Edge standard og Heavy Duty får du i flere forskjellige farger og finisher - både pulverlakkert og cortenstål. Alle våre kanter, bortsett fra våre værbestandige stålkanter (Cor-Ten effekt), har et 20 mikron galvanisert sinkbelegg. Våre fargede kanter har i tillegg en 110 mikron UV-bestandig polyester pulverlakk som forhindrer falming av fargen, og danner en slitesterk ripebestandig barriere for å garantere en produktlevetid på over 20 år. Cor-Ten får en nydelig rødlig farge/patina, og er et populært valg blant mange. Rusten som danner seg raskt på cortenstålet har den evnen at den demper rusthastigheten på resten av stålet.

Holdbarhet og vedlikehold:
Med CORE Edge sine robuste materialer sikrer de en produktlevetid på 20 år eller mer. Den solide konstruksjonen og de svært lave vedlikeholdsbehovene gjør CORE Edge til en kostnadseffektiv investering på lang sikt, og sparer deg tid og innsats med å opprettholde kantavstivningen i hagen din.

Størrelser: 
CORE Edge standard er fleksible hagekanter produsert i 1,6 mm stål, som er sterkt nok til å tåle sitteklippere og lette kjøretøy. Kantsystemet leveres i pakker på 5 lengder á 107,5cm med en samlet lengde på 5 meter, i motsetning til lignende produkter på markedet som kun gir 4.7 meter. Denne solide konstruksjonen sikrer enestående holdbarhet og reduserer behovet for hyppig vedlikehold. Enten du har en liten bolighage eller et større kommersielt område, tilbyr CORE Edge pålitelig kantavstivning som vil vare i mange år. 

CORE Edge Heavy Duty er produsert i 2,5 mm stål og er robust nok til å tåle kjøretøytrafikk. Kantsystemet leveres i pakker på 5 lengder á 107,5cm med en samlet lengde på 5 meter, i motsetning til lignende produkter på markedet som kun gir 4.7 meter. CORE Edge Heavy Duty er våre mest robuste hagekanter - perfekt til større prosjekter - gjerne i kommersielle sammenhenger. På lik linje som standard-serien kan de enkelt danne både rette linjer og buede radier, eller bøyes på stedet for å danne presise vinkler.  
Både CORE Edge standard og Heavy Duty får du i både 65mm, 100mm og 150 mm høyde. Oppgitt høyde er over bakken, altså ikke inkludert "tennene". 100mm betyr altså at selve kanten er 100mm etc.  

Enkel installasjon og allsidighet:
Core Edge er enkelt å montere, uten behov for spesialverktøy. Lengdene monteres lett sammen i en dobbel låsemekanisme og kan formes til flotte buer og vinkler på stedet, og dermed installeres som én enhet. Superenkelt! Denne allsidigheten gjør det mulig å skape den perfekte kantavstivningen som passer til hagens unike konturer. Hagekantene presses ned for hånd eller slås ned med en gummihammer. De forsterkede piggene tåler tøff jordsmonn og har et smart system for innfesting av forlengede pigger til mykere jordsmonn

Slik monterer du hagekantene på 1-2-3!

Oppsummert: CORE Edge tilbyr en allsidig og holdbar løsning for kantavstivning i hagen din. Enten du definerer stier, innkjørsler, terrasser, plener, blomsterbed eller grønnsakshager, sikrer dette stålkantringssystemet at landskapselementene dine forblir på plass. Den enkle installasjonen, fleksibiliteten og de forskjellige finish-alternativene gjør den egnet for et bredt spekter av landskapskonstruksjoner og design. Enten du foretrekker rustikk sjarm med cortenstål eller moderne appell med pulverlakkerte kanter sørger CORE Edge for at kantene i hagen din er tydelig definert og sikre. Med sin langvarige holdbarhet og lave vedlikeholdsbehov er CORE Edge en utmerket investering som vil forbedre både helhetsinntrykket og funksjonaliteten i uterommet ditt i mange år fremover. 

Se vårt store utvalg Core Edge hagekanter her

Leveringstid: 
Vi har det meste på lager til en hver tid på vårt lager i Årnes - estimert leveringstid er kun 2-4 virkedager fra bestilling, og helt hjem til deg!

Alle nyheter

Se alle