Bordtennis guide
Å finne det ideelle bordtennisbordet er en avgjørelse som krever litt research og vurderinger. Med et mangfold av alternativer på markedet, er det lett å bli overveldet. For å hjelpe deg med å gjøre den beste beslutningen for ditt hjem, bedrift, utested eller spilleklubb, har vi samlet noen viktige kriterier du bør vurdere når du leter etter det beste bordtennisbordet tilpasset dine behov.

Størrelse:
Først og fremst, tenk på hvor mye plass du har tilgjengelig. Bordtennisbord kommer i forskjellige størrelser, så det er viktig å velge en størrelse som passer til din plass. Hvis du har begrenset plass, vil et mindre bord være mer hensiktsmessig, mens større rom kan huse et større bord.

Vekt:
Vekten på bordtennisbordet spiller en viktig rolle. Tyngre bord er mer stabile under spill og mindre sannsynlig å bli forstyrret av sterke vinder eller ivrige spillere. Imidlertid kan de være vanskeligere å flytte, spesielt hvis du trenger å sette opp eller ta ned bordet ofte.

Spilleflate:
Spilleflaten på bordet varierer fra glatt til grov. Glattere overflater er ideelle for nybegynnere, da de gir mer kontroll over ballen. Grovere overflater er bedre egnet for erfarne spillere, da de kan gi ballen mer spin. Vurder ferdighetsnivået til spillerne som vil bruke bordet når du velger spilleflate.

Oppbevaring:
Tenk på hvordan du vil oppbevare bordtennisbordet når det ikke er i bruk. Noen bord kan enkelt slås sammen og oppbevares, mens andre er permanente og krever dedikert plass. Bord med hjul gir enkel transport og oppbevaring.

Brukssted:
Hvor skal bordtennisbordet brukes? Innendørs? Utendørs eller begge deler? Mens de fleste bordtennisbord er laget for enten uten- eller innendørs, så finnes det også gode kombibord som du kan bruke begge steder! Tenk med andre ord over hvor bordtennisbordet kommer til å stå når det er i bruk. 

Ta den første skrittet mot å forbedre ditt bordtennisspill og investere i et bord som vil gi glede og moro i årene som kommer. Vi hjelper deg med å finne det beste bordtennisbordet som passer perfekt til dine behov og budsjett.

1. BIG-FUN Bordtennisbord - solid og værbestandig nybegynnerbord 
Dette bordtennisbordet er designet for å glede både unge og gamle, og gir en enkel plattform for nybegynnere til å mestre kunsten av bordtennis. Med en sjenerøs spilleflate på 206 x 115 cm gir dette bordet en nesten fullverdig konkurranseopplevelse, da det matcher 75 % av den offisielle turneringsstørrelsen.

Dette robuste utendørs bordtennisbordet er det ideelle valget for familier og venner som ønsker å nyte timer med moro. Med en solid konstruksjon som tåler intens bruk, kan du være trygg på at dette bordet vil vare lenge. Uansett værforhold kan du trygt nyte spillet på dette bordet, takket være det slitesterke materialet som er brukt i produksjonen. Med BIG-FUN Bordtennisbord er utendørsmoro innen rekkevidde, uansett alder eller ferdighetsnivå. Bordet er prisgunstig, sammenleggbart og kan selvsagt også brukes innendørs.

Dimensjoner: 206 x 115 x 76 cm
Størrelse ved lagring: 120 x 107 x 12 cm
Vekt: 35 kg
Materialer: Spilleflate: MDF. Understell: metall
Sammenslåbart: Ja
Mobilt: Ja

 

2. Midi Bortennisbord -  kompakt, reisevennlig og prisgunstig bord
Bordtennisbord Midi er den ultimate løsningen for bordtennisentusiaster i alle aldre. Rett og slett en meget prisgunstig reisevariant for deg som er på farten, og gjerne vil kunne spille "hvor som helst"! Dette sammenleggbare bordtennisbordet er både praktisk og plassbesparende, med bærehåndtak som gjør det enkelt å transportere og oppbevare. Når det er sammenlagt, blir det kompakt som en koffert, med dimensjoner på 75 x 67 x 8 cm. Bordet leveres med nett, racketer og baller inkludert. Dette bordet er langt nok til å gi en autentisk spillopplevelse og passer for både unge og erfarne spillere. Den robuste metallrammen sikrer langvarig holdbarhet, og den solide spilleflaten gir deg et kvalitetsbord for hjemmebruk eller på hytta. Egner seg best til innendørsbruk eller ute i tørt vær. 

Dimensjoner: 150 x 67 x 69 cm
Størrelse ved lagring: 75 x 67 x 8 cm
Tykkelse spilleplate: 12 mm

Vekt: 16 kg
Materialer: Spilleflate: spon. Understell: metall
Sammenslåbart: Ja
Mobilt: Ja3. Original - tradisjonelt design i klassisk utførelse
Tradisjonelt bordtennisbord som er utstyrt med en solid bordplate og med sammenleggbare ben. Rullestolvennlig. Bordet passer like godt for nybegynnere som for avanserte spillere, og det er kjent for sin uovertrufne kvalitet.

Bordplaten har hjul montert langs kanten, som gjør det enkelt å rulle bordet til ønsket plassering. Den solide metallkanten gir bordet stabilitet og solid støtte, og et pålitelig sikkerhetssystem som hindrer klemskader. Innendørs bruk, eller utendørs i tørt vær. 

Dimensjoner: 152,5x274x76 cm
Størrelse ved lagring: 152,5 (med nett 184)x69x163 cm
Tykkelse spilleplate: 19 mm
Tykkelse: 68mm

Vekt: 103 kg
Spilleflate: spon
Understell: Metall

Sammenslåbar: Bena kan slås oppunder bordplaten
Mobilt: Ja


 

4. Novi 2400 - konkurransebord, ypperlig for bedrifter, instutisjoner og klubber
Novi 2400 er godkjent fra det Internasjonale bordtennisforbundet (ITTF) som et offisielt konkurransebord. Med sin 68 mm kantramme gir det optimal støtte til bordets overflate. Det mobile understellet er utstyrt med åtte hjul, hvorav fire har bremser, og det har justerbare føtter som gjør det enkelt å plassere på ujevne underlag. En spesiell funksjon er bordets egen treningsmodus, som gir mulighet for solo-økter.

Novi 2400 er allsidig og passer både for privat bruk og institusjoner som skoler og spillklubber. Rullestolvennlig. Det er enkelt å justere føttene, og bordet kan brukes både innendørs og utendørs takket være de justerbare føttene. Med sin godkjennelse for offisielle konkurranser er dette bordtennisbordet en pålitelig partner for spill og trening, også for de viderekommende!


Dimensjoner: 152,5 x 274 x 76 cm
Størrelse ved lagring: 160x68x171 cm
Tykkelse spilleplate: 25 mm
Vekt: 134 kg
Materialer: Spilleflate: spon. Understell: metall
Rullestolvennlig: Ja
Sammenslåbar: Ja
Antall spillere: 1-4
Mobilt: Ja
Garanti: 2 års fabrikkgaranti

 

Vi håper du er blitt litt klokere i din søken etter det perfekte bordtennisbordet for deg! For å se hele vårt utvalg av bordtennisbord kan du se her. Spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss på post@kvalitetstid.no. 

Se våre Spillebord

Se alle