Slik arrangerer du den beste spillkvelden på kontoret

Hvorfor ikke booste fredagspilsen med en skikkelig spillkveld? Å arrangere spillkveld på kontoret kan være en fantastisk måte å øke teamets moral, fremme samhold og gi en morsom pause fra arbeidet. Her er hvordan du kan organisere en minneverdig spillkveld:

1. Velg riktige spill: Velg en rekke spill som appellerer til ulike smaker. Klassiske brettspill og kortspill kan være gode valg, men det kan også være ekstra morsom å utvide utvalget med mindre kjente spill som knipsespill og shufflespill. Vurder spill som oppmuntrer til samarbeid og vennlig konkurranse.

2. Sett tidspunkt: Velg en dato og tid som passer for flertallet av kollegene dine. Det er en god idé å arrangere spillkvelden etter arbeidstid eller i lunsjpausen for å sikre at alle kan delta uten å forstyrre arbeidsoppgavene.

3. Lag invitasjoner: Send ut invitasjoner til kollegene dine i god tid. Du kan bruke digitale invitasjoner eller enkelt sende en e-post med detaljene for spillkvelden, inkludert hvilke spill dere vil spille og eventuelle forfriskninger som tilbys.

4. Forbered plassen: Gjør om et fellesområde eller et møterom til en koselig spillkveldssone. Ordne sitteplasser, sett opp bord for brettspill og sørg for at det er nok plass til at alle kan bevege seg komfortabelt, og at alle kan delta.

5. Tilby snacks og forfriskninger: Tilby en rekke snacks og drikkevarer for å holde alle energiske og hydrerte. Fingermat, popcorn, chips og alkoholfrie drikker er gode alternativer til den tradisjonelle pilsen. Du kan til og med bestille pizza eller fingermat for å gjøre det enda enklere.

6. Planlegg en turnering: Hvis dere spiller konkurransepregede spill, kan du vurdere å organisere en turnering med små premier, eller heder og ære, til vinnerne. Dette kan legge til en ekstra spennende dimensjon og engasjement til arrangementet.

7. Skap en vennlig atmosfære: Fremhev at spillkvelden handler om å ha det gøy og bygge lagånd. Oppfordre til vennlig konkurranse og god sportsånd blant deltakerne.

8. Gi spillinstruksjoner: Ha noen som er kjent med hvert spill til å forklare reglene og spillemåten til de som er nye i spillene. Dette vil hjelpe alle til å føle seg komfortable og involverte.

9. Dokumenter moroa: Tilordne noen til å ta bilder eller korte videoer under spillkvelden. Dette kan være en morsom måte å fange minnene på og dele dem med kollegene i etterkant. Ikke minst kan det produsere godt innhold til bedriftens sosiale medier! Obs! Det er lurt å be om samtykke før noe postes 😉 

10. Inkorporer teambygging: Vurder å inkludere noen isbryterspill, lagspill eller teambyggingsaktiviteter for å oppmuntre til interaksjon og skape en mer avslappet atmosfære. 

11. Tilbakemelding og forbedring: Etter spillkvelden, samle tilbakemelding fra kollegene dine. Spør om forslag til hvordan man kan forbedre fremtidige arrangementer for å sikre at de blir enda mer fornøyelige.

Husk, målet er å skape en avslappet og hyggelig atmosfære der kollegene kan samles og ha det kjempegøy. Med riktig planlegging og en rekke engasjerende spill, er du sikker på å treffe blink med kontorets spillkveld!

Spill er virkelig kjernen i Kvalitetstid - og vi strekker oss hele tiden etter å ha det beste utvalget innenfor spill. Hos oss finner du alle spill du måtte ønske deg  - og mer til! Vi har alt fra klassiske brettspill, bordspill og familiespill, til nye favoritter som shufflespill og snurrebasspill. Vi har tradisjonelle terningspill og kortspill, og unike og rare klinkekulespill og mattespill. Vårt mål er rett og slett å være best på spill! 

Vår topp 5 anbefalinger til spillkveld på kontoret: 
  1. Sjoelbak: Sjoelbak, et tradisjonelt nederlandsk skytespill, innebærer å skyve trebrikker nedover en lang planke med nummererte rom. Spillerne sikter på å presist skyve brikkene for å score poeng ved å lande dem i høy-scorende seksjoner, noe som krever en kombinasjon av presisjon og strategi. Perfekt for lagturneringer!

  2. Crokinole: Crokinole er et fingerferdighetsbasert brettspill kjent for sin sirkulære tre spilleflate med konsentriske ringer. Spillerne tar tur til å skyve skiver fra den ytre kanten og sikter på å score poeng ved å lande skivene i det sentrale hullet eller ved å dytte motstandernes skiver av brettet, med en blanding av dyktige skudd og defensive manøvre.

  3. Carrom: Opprinnelig fra Sør-Asia er Carrom et bordspill som kombinerer elementer fra biljard og skytespill. Spillerne bruker en striker for å skyve sine egne trebrikker (carrom-men) i lommene i hjørnene av det firkantede brettet. De sikter strategisk mot høyscorings-arrangementer samtidig som de prøver å hindre motstandernes trekk. Carrom var også inspirasjonen til den nordiske varianten kurrong som mange kjenner til her hjemme.

  4. Pucket: Pucket er et raskt og ferdighetsbasert spill der to spillere står overfor hverandre på et trebrett med elastiske bånd. Spillerne bruker disse båndene til å skyte trebrikker fra sin side til motstanderens side. Målet er å være den første til å fjerne brikkene sine og vinne denne energiske bordduellen.

  5. Analog airhockey: Airhockey forvandler det tradisjonelle hockeyspillet til en fartsfylt opplevelse på bordet. Spillerne bruker håndholdte køller til å slå en puck på en lav-friksjonsflate som lar pucken gli jevnt. Målet er å score poeng ved å få pucken forbi motstanderens forsvar og i målet deres, noe som fører til raskt tempo og refleksdrevet spill.

Andre morsomme spill er Rollet, Weykick, Curlig, Set & Match, Snurrebass-Bowling, Kulling og Flipperspill. Se vårt store utvalg unike spill her!

Usikker på reglene? Du finner en mengde spilleregler her 

Alle nyheter

Se alle
1 000 kr rabatt
Picnic-kurv Summerhouse Java m/kjølerom 4 pers-Picnic-Navigate-Kvalitetstid AS
Navigate Picnic-kurv Summerhouse Java m/kjølerom 4 pers
Salgspris499 kr Ordinær pris1 499 kr
17 100 kr rabatt
Parasoll Capri | teleskopstang | Dark-Gigantparasoller-Scolaro-5x5-Natur-Uten volanger-Kvalitetstid AS
Scolaro Parasoll Capri 4x4 | teleskopstang | Dark
Salgspris25 649 kr Ordinær pris42 749 kr
500 kr rabatt
Safe-Byggesett-Ugears-Kvalitetstid AS
Ugears Safe | Andre sjanse
Salgspris499 kr Ordinær pris999 kr
850 kr rabatt
ROUND 2.5M ALU TILTING PARASOL CRANK J-Utemøbler-Alexander Rose-Blå-Kvalitetstid AS
Alexander Rose Parasoll med tiltemekanisme | 2,5 m | Andre sjanse
Salgspris849 kr Ordinær pris1 699 kr
2 000 kr rabatt
Table top Novuss SPORT-Bordspill-Jefry-Kvalitetstid AS
Jefry Couronne | Spillebord | Sport | Andre sjanse
Salgspris1 999 kr Ordinær pris3 999 kr
40 kr rabatt
Bottle Top Challenge, Balansespill-Balansespill-Engelhart-Kvalitetstid AS
Engelhart Bottle Top Challenge | Balansespill | Andre s...
Salgspris89 kr Ordinær pris129 kr
3 250 kr rabatt
Parasoll Pamela | Midtstilt stang-Parasoller-Balliu-Balliu fabric (textilene)-Uten volanger-Blue-Kvalitetstid AS
Balliu Parasoll Pamela | Midtstilt stang | Andre sjanse
Salgspris3 249 kr Ordinær pris6 499 kr
445 kr rabatt
Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer-Piknikkurver-Willow Direct-Kvalitetstid AS
Willow Direct Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer | Andre sjanse
Salgspris445 kr Ordinær pris890 kr
Pariserhjul | Ferris Wheel-Byggesett - mekaniske-Robotime-Kvalitetstid AS
Robotime Pariserhjul | Ferris Wheel
Salgspris249 kr