Åpent kjøp i 365 dager - Lynrask levering

0

Handlekurven er tom

Vi i Kvalitetstid bruker mye tid på å finne produkter vi ønsker å ta inn. Vi har strenge krav til produksjon, materialvalg, kvalitet og håndverk og ikke minst underholdningsverdi. Og når vi møtte gründerne bak Xyloba følte vi virkelig at vi vant jackpot. Dette er ren musikalsk magi!

Xyloba sine prisbelønte byggesett er nemlig helt unike. Her kan du altså bygge klinkekulebaner og komponere din egen musikk på en gang! Ikke slike enkle plingelyder her og der, men ekte musikalske mesterverk. Vi snakker om When the saints go marching in, glade jul, happy birthday osv. 


Xyloba har hentet navnet sitt fra xylofonen, som er grunnmuren i dette musikalske byggesettet. Det er altså 20 toner tilgjengelig i klokkespillet som skyves inn i byggeklossene på spesifikke steder.

Hvilke klokkespill du bruker bestemmer hvilken melodi som skal spilles. Når klinkekulen til slutt ruller nedover banen sin, slår den de individuelt monterte klokkespillene, som avgir toner.

Klinkekulebanene er i forskjellige lengder, og det er dette som gir den riktige rytmen som trengs for å spille en spesifikk sang.

Fordelene med Xyloba:

  • Xyloba er et modulært byggesystem. Alle komponenter kan fritt kombineres og kan også bygges på med egne forlengelsessett.
  • Xyloba utvikler motorisk funksjoner og musikalsk fantasi hos barn, og tibyr en kreativ tilnærming til musikk.
  • Denne melodiske klinkekulebanen brukes også som et pedagogisk verktøy. Den visualiserer den musikalske prosessen og kombinerer den med gleden av å spille.
  • Takket være det stabile låssystemet er det også mulig å bygge høye klinkekuleløp.
  • Xylobas lydmoduler er håndlaget av tre meed høy kvalitet, er nøyaktig innstilt og gir en behagelig lyd.
  • Xyloba benyttes som pedagogiske hjelpemidler i skoler, barnehager og institusjoner. 
  • Håndlaget i Sveits av bærekraftig tre

Med andre ord: Dette er noe vi virkelig kan anbefale på det varmeste!


Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!

En unik kombinasjon av innovasjon, sikkerhet og kjøreglede. Høres ut som en bilreklame - og det er det jo også på sett og vis. Sittebilen Fred er nemlig ikke som andre sittebiler. 

Les mere
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!

Vi har gleden av å levere både brett, brikker og komplette sett, men har merket oss at noen av våre kunder kjøper brikker av oss og lager brettet selv. Her finner du en beskrivelse av hvordan du kan lage ditt eget sjakkbrett. 
Les mere
Sommerprosjekt: Lag ditt eget cornhole-brett!
Sommerprosjekt: Lag ditt eget cornhole-brett!

Tips om hvordan du kan lage ditt eget cornhole-brett.
Les mere

x