Xyloba: Musikalsk perfeksjon

Vi i Kvalitetstid bruker mye tid på å finne produkter vi ønsker å ta inn. Vi har strenge krav til produksjon, materialvalg, kvalitet og håndverk og ikke minst underholdningsverdi. Og når vi møtte gründerne bak Xyloba følte vi virkelig at vi vant jackpot. Dette er ren musikalsk magi!

Xyloba sine prisbelønte byggesett er nemlig helt unike. Her kan du altså bygge klinkekulebaner og komponere din egen musikk på en gang! Ikke slike enkle plingelyder her og der, men ekte musikalske mesterverk. Vi snakker om When the saints go marching in, glade jul, happy birthday osv. 


Xyloba har hentet navnet sitt fra xylofonen, som er grunnmuren i dette musikalske byggesettet. Det er altså 20 toner tilgjengelig i klokkespillet som skyves inn i byggeklossene på spesifikke steder.

Hvilke klokkespill du bruker bestemmer hvilken melodi som skal spilles. Når klinkekulen til slutt ruller nedover banen sin, slår den de individuelt monterte klokkespillene, som avgir toner.

Klinkekulebanene er i forskjellige lengder, og det er dette som gir den riktige rytmen som trengs for å spille en spesifikk sang.

Fordelene med Xyloba:

  • Xyloba er et modulært byggesystem. Alle komponenter kan fritt kombineres og kan også bygges på med egne forlengelsessett.
  • Xyloba utvikler motorisk funksjoner og musikalsk fantasi hos barn, og tibyr en kreativ tilnærming til musikk.
  • Denne melodiske klinkekulebanen brukes også som et pedagogisk verktøy. Den visualiserer den musikalske prosessen og kombinerer den med gleden av å spille.
  • Takket være det stabile låssystemet er det også mulig å bygge høye klinkekuleløp.
  • Xylobas lydmoduler er håndlaget av tre meed høy kvalitet, er nøyaktig innstilt og gir en behagelig lyd.
  • Xyloba benyttes som pedagogiske hjelpemidler i skoler, barnehager og institusjoner. 
  • Håndlaget i Sveits av bærekraftig tre

Med andre ord: Dette er noe vi virkelig kan anbefale på det varmeste!