En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!

"En unik kombinasjon av innovasjon, sikkerhet og kjøreglede". Høres ut som en bilreklame - og det er det jo også på sett og vis. Sittebilen Fred er nemlig ikke som andre sittebiler. Sittebilen Fred er helt rå!

Det er ingen hemmmelighet at små barn er glade i bevegelse, fart og "klare selv". Sittebiler og gåbiler er spesielt populære leker, og blir mye brukt av både jenter og gutter. De fins mange varianter, mange farger og ikke minst er det stor forskjell på kvalitet og utførelse. Vi i Kvalitetstid har jaktet lenge på en modell som tilfredsstiller alle våre krav - vi har nemlig mange og strenge kvalitetskrav til leker tilpasset barn. Heldigvis var det verdt jobben - og vi er utrolig stolte av å endelig få presentere Dynamiko-merket i Norge. 

Hele cluet med lekene til Dynamiko er akkurat dette: "klare selv". Om man skal klare å kjøre bil når man er bare noen få år gammel, så må bilen være god å kjøre fremover og bakover. Den må være enkel å styre for små armer. Den må være stabil. Den må sørge for at små barnefingre ikke kan komme i skade. Og den bør tåle noen kollisjoner - uten å ødelegge det den kolliderer med. Og sist men ikke minst: den bør den helst se pen ut og ikke bråke så mye! 

Det integrerte, patentsøkte styringssystemet til Dynamiko gir smidig brum-brumming både fremover og bakover. For- og bakakslingene beveger seg med styringen - det er styring på alle fire hjulene. Bilen kjører dermed stabilt i alle retninger uten å velte - her er det ikke noe to hjul i svingene! I tillegg minimerer det gjennomtenkte designet klemskader selv når styret er helt dreid - det er ingen utsatte deler som kan føre til skader på små fingre eller tær. Det er i tillegg kollisjonsbeskyttelse både foran og bak. Med gummidekkene beveger både sittebil og miniputtfører seg trygt og stille, selv på tregulv. Og om storesøsken blir litt misunnelig og vil prøvekjøre er det ingen fare: bilene tåler inntil 50 kg belastning.

Bilene er utviklet i samarbeid med barnehager. Det gir praktiske løsninger og sikkerhet i høysete. Og et lasterom med fulldempet lokk som også fungerer som knestøtte for større fart! 

Alle biler er håndlaget i Tyskland og produsert i bærekraftig bøk. Hver bil er unik, med sin egen struktur og fargespill gitt av trevirket som er benyttet. 
Bilene er CE-merket og grundig sikkerhetstestet av Dekra. Husket vi å si at bilene er anbefalt og anerkjent av kvalitetsklassifiseringen "Spiel Gut"? 

Kult, eller hva? Er det rart vi digger Fred? :) Det kommer du til å gjøre også!

For å finne ut mer om produktene til Dynamiko; KLIKK HER.