Mesternes Mester i bordspill

Vi må innrømme vi ikke så NRK-episoden av Mesternes Mester live når de spilte bord-curling. Men vi skjønte raskt at bord-curling hadde vært på TV, for nettbutikken gikk helt bananas! Det formelig raste inn bestillinger og antall besøkende føk i været. Det var kjempegøy å følge med på for en liten, enkeltstående nettbutikk som vår!

 

Men det beste av alt var at så mange fikk se hvor utrolig gøy bordspill er. Denne gangen var det bord-curling, men det kunne like gjerne vært et annet bordspill.

Det fins utallige varianter, men noen ting har bordspill til felles:

  • Bordspill er enkle å lære
  • Bordspill passer for både barn og voksne
  • Bordspill er utrolig sosialt og underholdende
  • Bordspill kommer med latter-garanti
  • Bordspill er vanskelige å mestre fullt ut - du blir aldri 100 % utlært!

En lidenskap for kvalitetspill

Vi har lenge hatt en forkjærlighet for denne type spill. Og spesielt de som er laget av bærekraftig materiale og produsert for hånd av ekte håndverkere. Det formelig bobler innvendig av glede når vi finner lokale produsenter i Norge og Europa som virkelig har en lidenskap for det de driver med og som lager kvalitet. 

Nå nylig har vi vært på årets Spielwaremessen i Tyskland. Der samles spillprodusenter fra verden over for å vise frem det de har laget. I år var det så mye fint! Vi har kjøpt inn masse nyheter som vi vil lansere utover våren, og vi gleder oss til å vise frem!  

Ekte kvalitetstid..

Det gir en sann glede å ta frem slike spill. Formen, designet, materialene og konseptet spiller så fint sammen at spillets konsept og mål nesten blir uviktig. Bare nesten da...

For er det noe som er gøy å gjøre med venner og familie, så er det å grisebanke de i favorittspillet ditt. Da snakker vi kvalitetstid da!

Har du lyst på tips til flere morsomme bordspill som gjør deg til Mesternes Mester i bordspill? Her kommer noen tips!

 

Paletino
Nydelig spill, håndlaget i tre. Kan minne litt om shuffleboard, men du bruker små brikker og du må gjennom en mindre åpning på midten for å komme frem til den poenggivende delen. 

 

Crokinole
Crokinole er et fantastisk underholdende bordspill. Formålet med Crokinole er å knipse runde brikker ned i hullet i midten (senterhullet). Jo nærmere du kommer, jo flere poeng får du. Høres enkelt ut? Kanskje det, om ikke det hadde vært for motstanderen din, som vil prøve å sende brikkene dine ut fra spilleflaten. 

 

Sjoelbak
Sjoelbak er vårt mestselgende bordspill. Det har blitt vanvittig populært hos oss på kort tid, til tross for sin noe avskrekkende lengde på 2 meter (Vi har også sammenleggbare varianter som tar betraktelig mindre plass når man ikke spiller.  Sjoelbak / Jakkolo er opprinnelig et nederlandsk bordspill, men tar nå Norge med storm! Sjoelbak kan minne litt om shuffleboard. Poenget med Sjoelbak er å sende trepucker over det to meter lange brettet og treffe målene for å samle poeng.

 

Pucket
Pucket er et vanvittig intenst, morsomt og hektisk bordspill for to personer. Konseptet er like enkelt som det er frustrerende: i Pucket gjelder det å få skutt alle puck'er gjennom den lille portåpningen og over til motstanderen ved hjelp av en elastisk strikk. Den som har tømt sin side for puck'er først, har vunnet.

Høres jo enkelt ut... meeeeeeen det er det nødvendigvis ikke!!! Særlig om du spiller med "Awkward Extension Pack" (kjøpes separat) hvor hver av puckene har de rareste former.... vi garanterer at stressnivået vil nå nye og uante høyder! Se mer her!

Pucket passer for alle aldersgrupper. 

Pippa Middleton: "a crucial game for every family Christmas. Beware, it gets aggressive."

 

Alle nyheter

Se alle
Foosball | Heemskerk Sunshine Outdoor-Foosball-Heemskerk-Kvalitetstid AS
Heemskerk Foosball | Heemskerk Sunshine Outdoor
Salgspris24 999 kr
445 kr rabatt
Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer-Piknikkurver-Willow Direct-Kvalitetstid AS
Willow Direct Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer | Andre sjanse
Salgspris445 kr Ordinær pris890 kr
Pariserhjul | Ferris Wheel-Byggesett - mekaniske-Robotime-Kvalitetstid AS
Robotime Pariserhjul | Ferris Wheel
Salgspris249 kr