Kort leveringstid - gaveinnpakning 

Produktene fra Haws i kobber og messing er blitt veldig populære. Dette er materialer som må pusses om du vil de skal holde seg blanke og uten flekker. Det finnes mange midler i butikken ("messingpuss" etc).
Eventuelt kan du benytte deg av dette «kjerringrådet» som fungerer utmerket. Her brukes det enkle, billige og miljøvennlige ingredienser: Sitronsyre, Zalo og vann!

Slik gjør du:
Fyll en beholder med varmt vann. Bruk ½ til 1 pose sitronsyre (kjøpes i krydder- eller bakehyllen i daglivarebutikken) og noen dråper Zalo. La messingen og kobberet ligge i blandingen i minst  et kvarter. Vask gjerne med svamp eller klut. Vask deretter med såpevann og skyll godt. Tørk til slutt av med et håndkle. 

Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Mesternes Mester i bordspill
Mesternes Mester i bordspill

Vi må innrømme vi ikke så NRK-episoden av Mesternes Mester live når de spilte bord-curling. Men vi skjønte raskt at bordcurling hadde vært på TV, for nettbutikken gikk helt bananas...
Les mere
Julens morsomste bordspill
Julens morsomste bordspill

Bordspill er alltid populært i julen, men kanskje det er på tide å bytte ut samlingen med noe nytt og annerledes? Her kommer noen nye varianter som raskt vil gi ordet konkurranseinstinkt et nytt ansikt!
Les mere
Julegaver til barna - våre beste tips
Julegaver til barna - våre beste tips

Julegaver. Julens høydepunkt for barna - og førjulens hodepine for minst like mange. For det er ikke alltid så lett å finne noe som både er underholdende, morsomt å leke med, som ikke blir ødelagt, ikke er laget av plast og ikke medfører mer skjermtid. Det vil si: det var ikke så lett. Men nå er det lett. Vi har nemlig gjort jobben for deg!

Les mere
x