Julens morsomste bordspill

Bordspill er alltid populært i julen, men kanskje det er på tide å bytte ut samlingen med noe nytt og annerledes? Her kommer noen varianter som raskt vil gi ordet konkurranseinstinkt et nytt ansikt!

Sjoelbak:

Sjoelbak er et nederlandsk spill som kan minne om shuffleboard, og som de siste par årene har blitt vanvittig populært i Skandinavia. Spillet er en av våre største bestselgere, og om du leser noen av våre kunders anmeldelser av spillet vil du nok raskt skjønne hvorfor.

Spillet er hele to meter langt, men noen modeller er sammenleggbare slik at de enkelt kan settes opp og ryddes bort igjen. Målet er å sende 30 trepucker over bordplaten og inn gjennom en av de fire små åpningene på den andre siden av bordet. Høres jo enkelt ut... eller hva? Think again!

 

 

Pucket er et vanvittig intenst, morsomt og hektisk bordspill for to personer. Konseptet er like enkelt som det er frustrerende: det gjelder å få skutt alle puckene gjennom den lille åpningen og over til motstanderen ved hjelp av en elastisk strikk.

Rollet er et nydelig bordspill i tre for fire personer, som skaper vanvittig engasjement hos både små og store. Målet er at hvert lag forsøker å skyte små stålkuler mot en felles trekule, og dermed styre trekulen inn i motstanderens mål. Rollet krever et godt øye, timing, og teamwork. Fomling og nøling straffes hardt! Her gjelder det å være treffsikker!

 

Crokinole

 

Crokinole er et fantastisk underholdende bordspill i nydelig tre, opprinnelig fra Canada. Fortsatt forholdvis nytt i Norge, men når du blir bitt av basillen er du hektet, og det er dermed allerede blitt arrangert flere NM i Crokinole i regi av Analog Spillklubb. 

Crokinole spilles på en stor rund bordplate av tre. Formålet er å knipse brikkene dine ned i hullet i midten (senterhullet).Høres jo greit ut? Kanskje det, om ikke det hadde vært for motstanderen din, som vil prøve å knipse brikkene dine langt av gårde og helst ut fra spillbrettet..

 

Weykick   


Dette fotballspillet er like enkelt som det er genialt. Minner om foosball, men her styres fotballspillerne med magneter på undersiden av bordflaten. Konseptet er enkelt, men ballen flyr av gårde i vanvittig tempo, så det gjelder å være våken! Passer for både barn og voksne.


 

 

 

 

Alle nyheter

Se alle
1 000 kr rabatt
Picnic-kurv Summerhouse Java m/kjølerom 4 pers-Picnic-Navigate-Kvalitetstid AS
Navigate Picnic-kurv Summerhouse Java m/kjølerom 4 pers
Salgspris499 kr Ordinær pris1 499 kr
Ringspill UBER-Utespill-Uber Games-Kvalitetstid AS
Uber Games Ringspill UBER
Salgspris449 kr
500 kr rabatt
Coast Picnic-kurv for 2 personer-Picnic-Navigate-Kvalitetstid AS
Navigate Coast Picnic-kurv for 2 personer
Salgspris499 kr Ordinær pris999 kr
1 200 kr rabatt
Cricket kjølebag-Picnic-Navigate-Kvalitetstid AS
Navigate Cricket kjølebag
Salgspris699 kr Ordinær pris1 899 kr
17 100 kr rabatt
Parasoll Capri | teleskopstang | Dark-Gigantparasoller-Scolaro-5x5-Natur-Uten volanger-Kvalitetstid AS
Scolaro Parasoll Capri 4x4 | teleskopstang | Dark
Salgspris25 649 kr Ordinær pris42 749 kr
480 kr rabatt
Picnic-kurv Three Rivers m/kjølerom 2 pers-Picnic-Navigate-Kvalitetstid AS
Navigate Picnic-kurv Three Rivers m/kjølerom 2 pers
Salgspris719 kr Ordinær pris1 199 kr
400 kr rabatt
Gardenia Ryggsekk Grey Floral-Picnic-Navigate-Kvalitetstid AS
Navigate Gardenia Ryggsekk Grey Floral
Salgspris499 kr Ordinær pris899 kr
2 200 kr rabatt
Parasoll Palladio firkantet | Midtstilt stang i tre-Midtstilte parasoller-Scolaro-2x2-Natur-Med volanger-Kvalitetstid AS
Scolaro Parasoll Palladio firkantet 2x2 | Midtstilt sta...
Salgspris3 299 kr Ordinær pris5 499 kr