Sender hver dag - hjemlevering - post i butikk - kort leveringstid!

Julegavetips til barn

Julegaver. Julens høydepunkt for barna - og føjulens hodepine for minst like mange. For det er ikke alltid så lett å finne noe som både er underholdende, morsomt å leke med lenger enn et kvarter, som ikke blir ødelagt ved første gangs bruk, som helst ikke er laget av plast og som helst er miljøsertifisert og som hvertfall under noen omstendighet ikke medfører mer skjermtid.

Easy peasy lemonsquizy

Det vil si: det var ikke så lett. Men nå er det lett. Vi har nemlig gjort jobben for deg!

SE VÅRE LISTE OVER JULEGAVETIPS TIL BARN HER

Vi har søkt land og strand rundt i Europa og USA, og funnet så mange fantastiske spill og leker til barn. Som er underholdende, som er morsomme å leke med igjen og igjen, som ikke blir ødelagt, som ikke er laget av plast, som nesten gjennomgående er laget av miljøsertifisert tre, og som hvertfall under noen omstendighet ikke medfører mer skjermtid.

Vi har byggesett i tre, mekaniske byggesett, byggesett i laftet tre, musikalske byggesett, klinkekulebane-byggesett og byggesett i papp. 

Vi har fotballspill og fussballspill, vi har magnetiske ishockeyspill og gigantfotballer. Vi har bordtennis og vanlig tennis og badminton og baseballsett.

Vi har små spill og store gigantspill, innespill og utespill, bordspill og gulvspill. Vi har solur og kompass, mikroskop og dampbåter, ludo og snurrebass-spill, labyrint og elastiske racerbiler.

Men det vi har aller mest av, er dette: Bare ren, skjær kvalitetstid. For barna, for deg, for familien. For julen.

Slettes ikke verst? Om du syns dette høres for godt ut for å være sant, så ta gjerne en titt på de mange anmeldelsene kundene våre har lagt igjen. Fins ikke bedre vitnemål enn fornøyde kunder :) 

Denne her er kanskje vår favoritt:

Hva er din favoritt? Vi har heldigvis mange. 

SE VÅRE BESTE JULEGAVETIPS HER


Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Påskens ti på topp!
Påskens ti på topp!

Mens vi venter på late dager i solveggen, gåsunger på trærne og påskeegg så har vi funnet frem våre påskefavoritter i nettbutikken. Et must for kvalitetstid i påsken rett og slett!
Les mere
Mesternes Mester i bordspill
Mesternes Mester i bordspill

Vi må innrømme vi ikke så NRK-episoden av Mesternes Mester live når de spilte bord-curling. Men vi skjønte raskt at bordcurling hadde vært på TV, for nettbutikken gikk helt bananas...
Les mere
Vedlikehold av vannkanner og sprayflasker i kobber og messing
Vedlikehold av vannkanner og sprayflasker i kobber og messing

Stell av Haws vannkanner og sprayflasker i messing og kobber.
Les mere

x