Påskens ti på topp!

Klar for hjemmepåske med påskesol, påskeappelsin og påsketid?

Det er definitivt vi! Og mens vi venter på påskeharen så har vi funnet frem våre største påskefavoritter. Et must for kvalitetstid i påsken rett og slett!

1. FLUKTSTOL - GULT ER KULT

Våre fluktstoler kommer i over 100 fargekombinasjoner - og det beste er at du enkelt kan bytte ut stoffet med årstiden. Fluktstolrammen er laget av treslaget merpauh. Merpauh er klassifisert av Timber Research and Development Association som et svært holdbart treslag, som betyr at det tåler 15-25 år i kontakt med bakken. Fluktstolen er innsatt med teakolje.

 

2. LUDO 

Man kan jo ikke være på påskeferie uten å spille Ludo. Sånn er det bare. Vi har et stort utvalg, blant annet denne varianten hvor man kan være opp til seks spillere på en gang. 

3. PÅSKEHAREN -

Utformet i mekanisk Steampunk-stil. 3-dimensjonalt puslespill lagd av kryssfiner. Etter at den er vridd opp spiller roboten “Little Bunny Foo Foo”.

 

4. GUMMISTRIKK-MUSKETT

Ingen påske uten konkurranser - og skiskyting (eller strikkskyting da rettere sagt) er en klassiker. Hvem går seirende ut?

 

5. FAMILIENS SVARTE FÅR 

Endelig skal det avgjøres: hvem er familiens svarte får? Dette er et hurtig og morsomt spill for hele familien - inntil 6 spillere kan spille samtidig. Perfekt å ta med på tur, tar liten plass og kommer i praktisk oppbevaringsboks!

6. CURLING & SHUFFLEBOARD

Som sett på årets Mesternes Mester. Her får du to spill i ett: både Curling og nederlandsk shuffleboard (sjoelbak). Fantastisk engasjerende og morsomme spill! Enkelt å oppbevare: De tre separate brettene blir ett stort spillefelt ved å koble dem til hverandre med magnetbåndene.

7. SAMMENLEGGBART BORDTENNISBORD

Bordtennisbord innendørs inkludert nett, racketer og baller, altså alt du trenger for å spille. Bordet er sammenleggbart, har bærehåndtak og kan enkelt flyttes og lagres, blir som en koffert med plass til utstyret. Bordet er langt nok til å kunne spilles på. 

 

8. COURONNE/KURONG BORDSPILL - M/FOLDBART UNDERSTELL

Om du vokste opp på 70-tallet, så husker du helt sikkert kurong, det var noe "alle" hadde. Nå er dette underholdende spillet på full fart tilbake!

9. LAFTET BYGGESETT

Lær barna tradisjonsrike byggeteknikker med våre laftede byggesett. Byggesettet inneholder instruksjoner og kan settes sammen til en rekke foreslåtte konstruksjoner, men alle delene er kompatible så de kan også settes sammen på utallige andre måter. Her er det bare fantasien som setter grenser! ‹

 

10. CROKINOLE

En av våre største bestselgere. Disse får man også oppbevaringsbager til (ekstra tilbehør) som gjør brettet enkelt å frakte med seg. Crokinole er et fantastisk underholdende bordspill. Denne modellen kommer i nydelig blanklakkert tre, hvor du kan velge forskjellige kombinasjoner av treslag for å få akkurat den varianten som passer deg! 

Alle nyheter

Se alle