Åpent kjøp i 365 dager - Lynrask levering

0

Handlekurven er tom

I sommer er det nok mange som har mye tid til å pusle med småprosjekter.

Her er et forslag til ferieprosjekt: Lag ditt eget cornhole-brett!

Cornhole er et spill av ukjent opprinnelse. Noen hevder det stammer fra Tyskland på 1400-tallet, men det er nok mere sannsynlig at det startet i USA i forrige århundre.

Vi i Kvalitetstid begynte å selge cornhole for noen år siden, og dette har blitt et av våre mest populære sommerprodukter! Nå fører vi mange forskjellige modeller, fra to leverandører, men siden de er både store og tunge, koster de ganske mye å produsere.

Vi gjorde faktisk et lite forsøk for et par år siden på å få laget cornhole hos en vernet bedrift på østlandet, men selv om det ser enkelt ut (og det er det jo), så går det med en god del materialer. Og ikke minst tid. Så det ble dessverre for dyrt. 

Nylig ble vi kontaktet av en kunde som ønsket å kjøpe kasteposer til cornhole. Det selger vi faktisk ganske mye av, men denne kunden hadde laget sitt eget brett. Da ble vi nysgjerrige, og hørte med Alex og Linda hvordan de hadde gått frem.

De fulgte instruksjonene fra Rogue Engineer, se her

Alex skriver:

"Kjøpte materialer på Maxbo for ca 450 kr. Og fikk alt kappet i fedige lengder, utenom selve platen.

Selve montering av ramme og platen er ikke den største jobben, men beina tar tid og tilpasse. Ca 6 t totalt men det er jo første gang. Og det utstyret jeg har er ikke optimalt, men fungerer. 

Maling av plate og ramme, grunning og 2 strøk ca 1t. Så JA, det tar litt tid. 

Men jeg gjorde det kun for å lage mine egne for morro skyld."

Så et dagsverk må man nok regne med. Og rundt en 500 kroner. Men fint ble det!

Kasteposene kan man jo også lage selv, men det tar også en del tid. Husk doble sømmer(eller triple!), kraftig stoff, og sørg for at de får riktig (og lik) størrelse og vekt (15*15cm og ca 430g). De koster ikke så mye i nettbutikken, og de er billige å få levert hjem, så kanskje like greit å kjøpe disse. 

For spilleregler, se her. For utvalget i vår nettbutikk, se her

Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!
En sittebil er ikke bare en sittebil. Møt sittebilen Fred!

En unik kombinasjon av innovasjon, sikkerhet og kjøreglede. Høres ut som en bilreklame - og det er det jo også på sett og vis. Sittebilen Fred er nemlig ikke som andre sittebiler. 

Les mere
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!
Tid til overs? Lag ditt eget sjakkbrett!

Vi har gleden av å levere både brett, brikker og komplette sett, men har merket oss at noen av våre kunder kjøper brikker av oss og lager brettet selv. Her finner du en beskrivelse av hvordan du kan lage ditt eget sjakkbrett. 
Les mere
Tips om kjøp av parasoll
Tips om kjøp av parasoll

Det er mange hensyn å ta når man skal anskaffe en parasoll. Dette innlegget vil gi deg et godt grunnlag for å gjøre ditt neste parasollkjøp.
Les mere

x