Alt du trenger å vite om om innkjøp av parasoll til kommersiell bruk

Når det gjelder å skape en innbydende og luksuriøs atmosfære for utendørsområder som restauranter, hoteller, spa, klubber og kafeer spiller valget av tilbehør og møbler en avgjørende rolle. En ofte oversett, men essensiell gjenstand i denne sammenhengen er parasollen. En parasoll av høy kvalitet gir ikke bare skygge og beskyttelse mot solen, men legger også til en element av stil og sofistikasjon til enhver utendørssetting. Når du så skal gå til innkjøp av av parasoller til din kommersielle bedrift er det flere viktige faktorer å vurdere for å oppfylle dine spesifikke behov og ønsker. 

Som eksklusiv distributør av høykvalitetsparasollene fra italienske Scolaro med spesialisering på bedriftsmarkedet, har Kvalitetstid garantert det du trenger til ditt utendørsområde. 


Størrelse og dekning: Vurder utendørsområdet og bestem riktig størrelse på parasollene som trengs for å gi tilstrekkelig skygge og dekning for gjestene dine. Tenk på antall bord og sitteområder som må dekkes for å sikre maksimal komfort. Kvalitetstid tilbyr parasoller i mange ulike størrelser, samt med både singel, dobbel og kvadruppel duk! Et tips for enkelt å finne ut hvor stor parasoll som passer hos deg er å måle opp området du ønsker å dekke. Da ser du også hvor stor den vil bli.

Parasoll Scolaro Dual Astro

 

Brukervennlighet og vedlikehold: Vurder hvor enkle parasollene er å åpne, lukke og justere. Velg mekanismer som er brukervennlige og krever minimal innsats å betjene. I tillegg bør du velge parasoller i kvalitetssikre materialer som er enkle å rengjøre og vedlikeholde for å sikre deres lang levetid. Takket være materialene som brukes og den tekniske utrustningen, er Scolaros produkter sterke og egnet for tung og profesjonell bruk. Bruken av vanntett akrylstoff, behandlet tre, stål og aluminium sikrer lang levetid. Det UV-beskyttede akrylstoffet (typisk 350g/kvm), gir en solid og tykk membran. Disse falmer ikke, er vanntette, brenner ikke og holder seg fine år etter år. 

 

scolaro parasoll bedrift kvalitetstid

 

Stabilitet og motstand mot vind: Stabilitet er avgjørende for å forhindre at parasollene velter i blåsende forhold. Se etter parasoller med solide fotplater eller vurder ekstra forankringsalternativer som vektede baser eller jordankere for å øke stabiliteten og motstanden mot vind. De større parasollene fra Scolaro har åpning i toppen for å sikre som gjør at vinden får slippe gjennom (men regnet holder seg ute), men det er uansett store krefter i sving. Om man bruker betongvekter, tilbyr noen modeller en lakkert spesialdesignet boks rundt. På store parasoller er det også mulig å støpe ned forankringen, slik at man slipper en stor parasollfot. Dette er en større jobb i forkant, men resultatet blir solid, trygt og ikke minst slipper man å ta opp plass på bakken til en stor parasollfot. 

Scolaro parasoll kvalitetstid

 

Estetisk appell og merkevarebygging: Velg parasoller som passer med den overordnede estetikken til restauranten din. Vurder design, farger og mønstre som komplementerer utendørsområdet ditt og forsterker merkeidentiteten din. Våre Scolaroparsoller kan selvsagt bestilles med egen bedriftslogo eller andre merkevareelementer. 

 

Scolaro Parasoll Bedrift Kvalitetstid Logo 

 

Fleksibilitet og allsidighet: Vurder fleksibiliteten og allsidigheten til parasollene. Se etter funksjoner som justerbar høyde, vippe-mekanismer eller muligheten til å koble sammen flere parasoller for å skape større dekkede områder. Disse funksjonene gjør det mulig å tilpasse parasollene til ulike værforhold og maksimere deres funksjonalitet. Scolaro tilbyr parasoller med en rekke innovative systemer og praktiske løsninger som gir deg deg fleksibiliteten du trenger. 

Scoalo parasoll bedrift

 

Budsjett: Bestem budsjettområdet ditt og finn parasoller som tilbyr den beste kombinasjonen av kvalitet, funksjoner og overkommelighet innenfor dine budsjettrammer. Ved å investere i en kvalitetsparasoll i skikkelige materialer er du garantert at den holder seg fin år etter år. Du har sikkert sett falmede og skjoldete parasoller, gjerne i utgangspunktet blå, men som nå kanskje er blitt lysegrå eller lilla? Disse er stort sett laget av polyester. Tåler ikke UV-stråling (og det er jo litt dumt når de skal stå i solen), de er brennbare (dumt ved grillplassen eller ved varmelampene) og er heller ikke så gode til å holde regnet ute (rett og slett vått når det regner). Vurder med andre ord de langsiktige fordelene og holdbarheten til parasollene for å ta en klok investering. 

Scolaro Parasoll Bedrift Kvalitetstid

 

Utforsk hele vårt parasollutvalg fra Scolaro her

Lykke til med ditt parasollkjøp. Ta gjerne kontakt med oss på post@kvalitetstid.no for råd, spørsmål og veiledning!

Alle nyheter

Se alle