Prøv noen unike bordspill denne høsten!

Etter en lang og deilig sommer, er det på tide å innse at høsten er her. For oss i Kvalitetstid betyr høst spilltid. Hvert år gleder vi oss til høsten. Vi gleder oss til å vise frem alle de morsomme spillene vi har klart å lure frem i løpet av året.

Vi har som alltid et bredt utvalg av klassiske bordspill, men vi har også mange av de spillene som ingen andre har. Med dette mener vi unike bordspill. Spill som er litt rare, spill du kanskje aldri har sett før, spill som er morsomme og utfordrende på hver sin måte. Rett og slett spill du bare MÅ prøve! Vi har gjort oss høstklare og fylt opp lageret med unike bordspill som passer for hele familien.

Vi har alle spillene du trenger for å kose deg gjennom hele høsten! 

Gleder du deg til litt mer innetid? Det gjør vi! 

En favoritt hos oss i år er Pucket bordspill. Et spill som er vanvittig intenst, morsomt og hektisk. Bordspillet er for to personer. Og gjerne mange tilskuere! Konseptet er like enkelt som det er frustrerende: i Pucket gjelder det å få skutt alle puck'er gjennom den lille portåpningen og over til motstanderen ved hjelp av en elastisk strikk. Den som har tømt sin side for puck'er først, har vunnet.  

Høres jo enkelt ut, men det er det nødvendigvis ikke! Prøv det ut, og opplev at stressnivået vil nå nye og uante høyder!

En annen favoritt i år er Rollet. Et spill som krever et godt øye, timing, og teamwork. Det spilles ved at man skyter må stålkuler fra bevegbare sklier på trekulen, slik at den ruller i motstanderens mål. Her er det viktig å være fokusert. Fomling og nøling straffes nemlig hardt...

Dette spillet gir underholdning for hele familien, og passer for alle aldersgrupper.

Airhokey er kanskje ikke like unikt, men vi har vår helt egen versjon. Vi har Airhokey i tre også kalt Shuffle puck. Man trenger nemlig ikke å spille airhockey, man trenger bare en supersmooth spilleflate! Shuffle Puck er en form for analog airhockey. Puck´en beveger seg lynraskt over den glatte spilleflaten av ask - og det helt uten strøm og ekstra luft.

Dette spillet går skikkelig fort unna, og det krever konsentrasjon, hurtighet og koordinasjon. Det er en miljøvennlig variant som varer i generasjoner.

Vil du ha flere tips om morsomme bordspill? Vi har faktisk mange unike spill på lager. Ta en titt her, og finn ditt nye favorittspill! 

Alle nyheter

Se alle