Hagearbeid har aldri vært enklere

Hagetid er kvalitetstid 

På sommeren er hagen et samlingspunkt for mange. Der deler vi måltider, spill, hageleker og nyter sene sommerkvelder med venner og familie. Dette medfører naturligvis en del hagearbeid. 

Forskning viser heldigvis at hagearbeid gir økt lykkefølelse, og dette er vi i Kvalitetstid helt enige i. Med gode hageredskaper blir hagearbeidet morsommere. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til våre kunder.

Sommerens store favoritt

Det er sensommer og høsten nærmer seg. Derfor er på tide å ta frem hagehanskene for stell og klargjøring av hagen til neste sesong. Enkle tiltak på høsten gjør hagen godt forberedt på ny vekstsesong. Bli inspirert til å gjøre det beste ut av uteområdet med våre nye hagehansker fra Clip Glove. 

Sommerens store favoritt er nemlig de prisbelønte hagehanskene fra britiske Clip Glove. Hagehanskene kommer i flere ulike varianter, slik at alle finner hansker som passer til deres behov.  Vi har allround hansker for lettere hagearbeid, hansker som er ideelt for hagearbeid i vått vær, hagehansker for deg som jobber i hagen om vinteren, hansker ideelt for tungt hagearbeid og mange fler varianter. Alle Clip Gloves kommer også med en praktisk karabinkrok i aluminum som holder hanskene sammen, og på rett sted. Fest denne på et belte eller på en hagepose, eller heng hanskene til tørk i skuret -  genialt! Clip Gloves er unike, smarte og komfortable. Hanskene kommer også i størrelser for både menn og kvinner. Med hansker som dette vil hagearbeidet være enklere enn aldri før.  Finn din favoritt her

Når det er tid for å plante, vanne, rake og gjøre hagen klar for neste sesong, finner du alt du trenger hos oss i Kvalitetstid. 

Alle nyheter

Se alle