5 morsomme spill for hele familien

Det er fellesferie, og høysesong for lek og spill med familie og venner. Er du en av dem som lurer på hva du skal finne på med barna i sommer? Vi stemmer for spill og lek utendørs. Her har vi samlet 5 sommerfavoritter som passer for både store og små. 

5 morsomme spill:

1 Laddergolf 

Vår bestselger Laddergolf, også kalt stigegolf er spillet vi aldri blir lei av. Det er en sommerfavoritt hos mange, og ikke uten grunn. Det er et morsomt utendørsspill med enkle regler. Man kan spille Laddergolf med lag eller eventuelt en mot en. Spillet går ut på at man kaster golfballer som er forbundet av en tråd mot en stående stige noen meter unna. Det høres litt rart ut, men det er ekstremt gøy!

Croquet er det perfekte spillet for fine sommerdager. Alt du trenger er en plen og noen å spille med. Det er et utrolig gøy og sosialt spill som passer for folk i alle aldre. Spillet kan spilles på flere ulike måter, men det vanligste er å spille croquet som et sosialt spill i hage. Kvalitetstid for hele familien! 

Se spilleregler

3 Stabletårn 

Stabletårn er et morsomt spill som mange kjenner til. Dette er spillet hvor det bare er én taper og alle andre er vinnere. Det er nervepirrende, gøy og enkelt for både store og små. For å gjøre spillet ekstra gøy har vi det i ekstra store størrelser. 

 Se spilleregler 

4 Hagetennis 

Setter du opp et tennisnett i hagen, så kan du ha det moro i hele sommer. Det er enkelt å sette opp, og enkelt å pakke sammen. Spillet passer perfekt for hagen, parken, gårdsplassen - ja, hvor som helst. Dette er gøy for hele familien! 

5 Deck Shuffleboard 

Sist men ikke minst Deck Shuffleboard. Et utendørs spill som har blitt veldig populært i Norge i løpet av de siste årene. Spillet krever en del meter på bakkenivå, men bortsett fra det trengs det ingen forkunnskaper eller ferdigheter. Det er et morsomt og avhengighetsskapende spill, som vekker konkurranseinstinktet hos de fleste. Spillet passer for både store og små. 

Se spilleregler