Gjør hagen din elegant med profesjonelle hagekanter!

Et vakkert og stilfullt hjem fortjener flotte omgivelser! Har du hage, og ønsker et ryddig og pent utseende, er både planter, plen, grusganger, trær og alt annet på eiendommen med på å skape helhetsinntrykket,

Mange synes det er vanskelig å få til pene skiller mellom gress og andre elementer i hagen. Gress gror jo, og har en tendens til å vokse inn i bed, stier og grusganger.

Du har kanskje lagt merke til hvordan de gjør det i England og mange andre land? Hagekanter! Disse kan lages på mange vis, og mange bruker kanter av stein, tre eller plast. Men skal du ha et riktig elegant og vedlikeholdsfritt utseende, bør du se på kantproduktene fra Engelske Core Landscape Products! 

Systemet til Core heter Core Edge, og er raskt å installere, vedlikeholdsfritt og særdeles elegant! Core Edge brukes både av profesjonelle landskapsarkitekter og private.

En pakke med Core Edge gir totalt 5m ferdig kant. Velg mellom flere forskjellige farger og finisher, både pulverlakkert og cortenstål. Sistnevnte er veldig populært, det ruster i løpet av noen dager etter montering, og holder seg deretter rustent uten å bli ødelagt (rusten beskytter mot rust!). 

Kantene kan både brukes til å bygge opp et område, eller til å lage et skille mellom to arealer. Glimrende til å skille grus og gress, gress og bed, trestamme og gress, osv. Det finnes også egne ringer for å ta rundt busker og trær. 

 

Du finner et stort utvalg av Core Edge kantprodukter i nettbutikken, og vil du vite mere, kan du laste ned brosjyreproduktark og monteringsanvisning. Enklere å se på video hvordan hagekantene skal monteres? Da kan du se her

Mange spør oss om kantene kan bøyes i 90 grader. Svaret er JA! Det er veldig enkelt, her er en video. Om du ønsker en helt skarp kant, kan du bruke en baufil eller vinkelsliper til å lage et lite spor der knekken skal gå, på innsiden.