sender hver dag med Bring, Helt Hjem og bud - rask levering

0

Handlekurven er tom

Deck Shuffleboard - Spilleregler

DECK SHUFFLEBOARD 

Start med alle 8 diskene i -10 området. De fire gule diskene skal ligger til høyre for pyramidestreken i midten mens de fire sorte skal ligge til venstre. Gul starter og man tar annet hvert støt. For å støte, skyv køen inntil disken. Skyv så disken, med køen, i en lang, rolig bevegelse. Ta ett eller to skritt fram slik at bevegelsen kommer fra hele kroppen.

Disker som ikke rekker frem til den borteste dødlinja (den hvite streken på midten av banen) tas ut av spillet med en gang. Diskene må ligge helt inne i poengsonen, uten å være nær noen streker, for at det skal bli poeng.

Sikt for å score med dine egen disker. Beskytt poengene dine ved å legge opp forsvarsdisker eller prøv å støt ut motstanderens poengstener. Unngå å legge deg i kjøkkenet (-10), men prøv å klinke motstanderen din ned dit.

Tell opp og noter poengene til begge lag etter alle 8 disker er spilt. Når man har talt opp og notert ned poengene etter første runde spiller man tilbake igjen fra den andre siden. Da er det sort som starter. Da skal de gule diskene ligge til venstre for pyramidestreken i midten og de sorte diskene ligge til høyre.

Tenk før hvert skudd. Kunsten er å kombinere strategi og taktikk med et godt sikte og god krafttilpasning. Den med høyest poengsum etter et gitt antall runder (vanligvis 8 runder) eller første mann til en gitt poengsum vinner spillet. 

Lykke til fra alle oss i kvalitetstid.no!

  

x