6 ting å gjøre en tung regnværsdag 🌧

Regnfulle dager kan sette en demper på våre utendørs planer, men de gir også en gylden mulighet for kvalitetstid med familien innendørs. I stedet for å føle deg skuffet over planene som gikk i vasken, hvorfor ikke bare omfavne kosen og dra nytte av det dårlig været på ved å være innendørs med familien? Mens været herjer utenfor vinduene, kan du med god samvittighet senke tempoet, og fokusere på skikkelig kvalitetstid. Her gir vi deg 6 tips til hva du kan gjøre en tung regnværsdag med familien.


Spillkveld
Når regndråpene begynner å tikke på vinduene, er det den perfekte tiden å støve av de gamle brettspillene og slippe løs den konkurranseinstinktet. Brettspill har en uimotståelig sjarm som bringer familier nærmere hverandre, oppfordrer til latter og vennlig rivalisering. Fra klassiske spill som ludo, domino og kortspill, til mer fartsfulle favoritter som sjoelbak, rollet, airhockey og weykick finnes det garantert et spill for enhver families smak! Eller hva med å lære seg et helt nytt spill sammen? Crokinole, couronne og snurrebass-bowling er alle mer unike spill for hele familien. Stabletårn/jenga er forøvrig også garantert populært hos barna - det er jo så gøy å se når tårnet faller!

Kosekrok
Forvandle en krok av stuen din til en koselig oase der hele familien kan samles. Ha på hauger med puter, tepper og beanbags for å lage en komfortabel plass for avslapning og samvær. Heng opp lyslenker for en magisk touch. Enten du leser sammen, deler historier eller spiller kort, vil denne koselige kroken garantert bli en hit hos barna.

Matlaging - sammen!
Regnfulle dager er perfekte for å lage mat sammen. Velg en oppskrift alle kan delta i, fra å sette sammen hjemmelagde pizzaer til å bake eller lage deilige desserter. Tildel oppgaver basert på familiemedlemmenes alder og ferdighetsnivå, og skap en ekte samarbeidsinnsats. Følelsen av mestring og de herlige duftene som sprer seg gjennom kjøkkenet, vil skape en koselige minner for både store og små.

Filmmaraton
Selv om vi gjerne verdsetter den skjermfrie tiden sammen er et skikkelig filmmaraton selvskrevet på tunge regnværsdager! Lag din egen lille hjemmekino ved å vise en rekke familiefavorittfilmer. Lag en liste over filmer alle vil se, lag litt popcorn og demp lyset. Du kan til og med ta det ett skritt videre ved å lage et tematisk filmmaraton - enten det er klassiske Disney-animasjoner eller en serie med superheltfilmer. 

Skattejakt
Bring spenningen innendørs ved å organisere en skattejakt for hele familien. Lag ledetråder og skjul små skatter og premier rundt om i huset. Denne interaktive og engasjerende aktiviteten vil ikke bare holde alle underholdt, men også oppmuntre til samarbeid og problemløsningsferdigheter. Barna vil garantert la seg engasjere! 

Kunst og hobbyekstravaganza
Slipp kreativiteten løs ved å engasjere deg i kunst, håndverk og hobby. Fra maling og tegning til å bygge byggesett og å legge puslespill er mulighetene endeløse. Dette er en flott måte å fremme fantasi og tilbringe kvalitetstid sammen.


Dårlig vær kan være en skjult velsignelse i forkledning. De gir oss en sjanse til å senke tempoet, koble fra skjermene og virkelig knytte bånd med familiemedlemmene våre. Gjennom brettspill, matlaging, filmmaraton, skattejakter og andre ulike innendørsaktiviteter kan vi skape en atmosfære av varme, latter og samhørighet. Så neste gang regnet truer planene dine, husk at den koselige innetiden kan inneholde like mye magi og glede som den solfylte utsiden.


6 ting du kan gjøre på regnværsdager 

Alle nyheter

Se alle
1 000 kr rabatt
Picnic-kurv Summerhouse Java m/kjølerom 4 pers-Picnic-Navigate-Kvalitetstid AS
Navigate Picnic-kurv Summerhouse Java m/kjølerom 4 pers
Salgspris499 kr Ordinær pris1 499 kr
17 100 kr rabatt
Parasoll Capri | teleskopstang | Dark-Gigantparasoller-Scolaro-5x5-Natur-Uten volanger-Kvalitetstid AS
Scolaro Parasoll Capri 4x4 | teleskopstang | Dark
Salgspris25 649 kr Ordinær pris42 749 kr
500 kr rabatt
Safe-Byggesett-Ugears-Kvalitetstid AS
Ugears Safe | Andre sjanse
Salgspris499 kr Ordinær pris999 kr
850 kr rabatt
ROUND 2.5M ALU TILTING PARASOL CRANK J-Utemøbler-Alexander Rose-Blå-Kvalitetstid AS
Alexander Rose Parasoll med tiltemekanisme | 2,5 m | Andre sjanse
Salgspris849 kr Ordinær pris1 699 kr
2 000 kr rabatt
Table top Novuss SPORT-Bordspill-Jefry-Kvalitetstid AS
Jefry Couronne | Spillebord | Sport | Andre sjanse
Salgspris1 999 kr Ordinær pris3 999 kr
40 kr rabatt
Bottle Top Challenge, Balansespill-Balansespill-Engelhart-Kvalitetstid AS
Engelhart Bottle Top Challenge | Balansespill | Andre s...
Salgspris89 kr Ordinær pris129 kr
3 250 kr rabatt
Parasoll Pamela | Midtstilt stang-Parasoller-Balliu-Balliu fabric (textilene)-Uten volanger-Blue-Kvalitetstid AS
Balliu Parasoll Pamela | Midtstilt stang | Andre sjanse
Salgspris3 249 kr Ordinær pris6 499 kr
445 kr rabatt
Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer-Piknikkurver-Willow Direct-Kvalitetstid AS
Willow Direct Picnic-kurv m/kjølebag | 2 personer | Andre sjanse
Salgspris445 kr Ordinær pris890 kr
Pariserhjul | Ferris Wheel-Byggesett - mekaniske-Robotime-Kvalitetstid AS
Robotime Pariserhjul | Ferris Wheel
Salgspris249 kr