Slik spiller du Snurrebass-rulett. Spilleregler for snurrebassrulett

Snurrebass-rulett er ikke overraskende nok blitt en hit blant barna! Lær deg spillereglene til dette enkle, men overraskende morsomme og avhengighetsskapende familiespillet!

Hva trenger du
For å spille Snurrebass-rulett trenger du en snurrebass og seks kuler (en rød, en grønn og fire naturfarget). Spillet kan spilles av hvilket som helst antall deltakere, men 2-6 spillere er ideelt. For å bestemme rekkefølgen for spillet, legger du kun én naturfarget kule på brettet. Hver spiller spinner snurrebassen på tur, og den spilleren som oppnår det høyeste resultatet, begynner. Deretter plasseres alle seks kulene på brettet, og den første spilleren spinner snurrebassen!

Poengsystemet
Når snurrebassen treffer kulene, vil den dytte dem utover mot nummererte lommer og groper. Når snurrebassen til slutt stopper, summeres poengene som følger:

- Poengene for den røde kulen dobles
- Poengene for den grønne kulen trekkes fra
- Poengene for de naturfargede kulene tilsvarer verdien til lommene og gropene de har landet i

Poengvariant
Spillerne kan også bestemme at poengene oppnådd med de naturfargede og den grønne kulene kun gjelder hvis den røde kulen også har scoret.

Eventuelle kuler som hopper av brettet under spinn kan ikke settes tilbake, og gir null poeng. Hvis en spiller scorer med alle seks kulene i ett spinn, får de ett ekstra spinn og kombinerer poengene. Ingen spiller kan ha mer enn to påfølgende spinn.

Slik vinner du
Vinneren er den første spilleren som når det avtalte målet for poengene, som vanligvis er 100.

Barn elsker å spinne snurrebassen, og spillet er også svært morsomt for voksne. Dette er et perfekt familiespill laget av solid treverk!

Liker du snurrebass-rulett bør du definitivt også teste ut Snurrebass-løpet hvor målet er å komme først i mål ved å følge banen i ytterkant av ruletten.

Både snurrebass-rulett og snurrebass-løpet fungerer glimrende som matematikk-trening for både store og små! 

Populære Snurrebassruletter

Snurrebass-rulett | Tyrolsk-Snurrebass - Rulett-Mespi-Kvalitetstid AS
Mespi Snurrebass-rulett | Tyrolsk
Salgspris599 kr
Snurrebass-rulett | Alpin-Bordspill-Mespi-Kvalitetstid AS
Mespi Snurrebass-rulett | Alpin
Salgspris499 kr

Snurrebass-spill

Se alle 👉