0

Handlekurven er tom

Det startet, som det jo så ofte gjør, i USA.

De var hekta på et spill som kalles Cornhole. Og ja - det er poser med corn (mais) som du skal kaste gjennom et hole (hull). Høres jo litt banalt og litt kjedelig ut i lengden? Men som så ofte med spill man ikke har prøvd før: det er bare frem til man tester ut selv....

5 timer senere og uendelig mange kast senere innser man at jo - innimellom - så er det ikke så dumt å høre på disse amerikanerne.

Vi var rett og slett blitt fullstendig hekta på Cornhole!

Det var mange Cornhole-fans fant vi ut når vi begynte å ta inn Cornhole i nettbutikken. Veldig hyggelig med kunder som skriver takkebrev for at noen ENDELIG har begynt å selge favoritt-utespillet over alle favoritt-utespill!

Så vi tok inn flere typer Cornhole og syntes det var riktig så hyggelig med alle Cornhole-fans der ute. 

Og så var det en kveld, at det tok helt av i nettbutikken. Det formelig kokte og alle var på jakt etter EN ting: CORNHOLE!!!

Da hadde Cornhole vært med i programmet Hver gang vi møtes, på TV2. Så nå ville alle ha Cornhole, og brettene fløy ut av hyllene våre og vi ble utsolgt på null komma nix og måtte hastebestille opp flere. 

I år stiller vi heldigvis forberedt. Vi har søkt land og strand rundt og funnet flere cornhole-produsenter som holder like høy kvalitet som vi krever av våre leverandører. Nå har vi Cornhole i alle varianter, og i flere størrelser. Du kan få de i behandlet tre, ubehandlet tre, med foliering, med flagg, med logo, med emblem eller monogram. Du kan få His and Hers (populært i bryllup!) og du kan bestille så mange erteposer du bare vil, så mange kan spille sammen.

Lurer du på hvordan reglene er, kan du se HER.

Lurer du på hvor gøy det er, anbefaler vi deg å prøve. Du vil ikke bli skuffet! 


Legg igjen en kommentar

Alle innlegg blir sjekket før de blir publisert


Også i Mer Kvalitetstid

Justering av skjøten på vårt sammenleggbare Sjoelbak
Justering av skjøten på vårt sammenleggbare Sjoelbak

Noen ganger kan det oppstå en liten høydeforskjell i skjøten på vårt sammenleggbare Sjoelbak fra Heemskerk. Heldigvis er dette enkelt å fikse!
Les mere
Deck Shuffleboard: Hva er det og hvordan spille?
Deck Shuffleboard: Hva er det og hvordan spille?

Deck Shuffleboard er noe vi lenge har hatt lyst til å teste ut. Det ble en knallsuksess!
Les mere
La hagetid bli kvalitetstid!
La hagetid bli kvalitetstid!

..å tilbringe tid i hagen - det medfører jo også endel hagearbeid. Og hagearbeid er den aller aller beste formen for arbeid syns vi. Men så var det dette med de hageredskapene da...
Les mere
x