Sommerens beste utespill for hele familien

Sommeren er den perfekte tiden for å nyte solen og tilbringe kvalitetstid med familie og venner. En av de beste måtene å utnytte denne herlige sesongen på er å organisere tradisjonelle og morsomme hagespill. Disse spillene bringer ikke bare latter og spenning, men skaper også varige minner. I denne bloggposten skal vi utforske noen klassiske hagespill som stabletårn, cornhole, badminton, croquet, hagetennis og stigegolf som garantert underholder alle aldre!

 

Stabletårn
Stabletårn, også kalt Jenga, er et spennende spill som utfordrer spillernes ferdigheter og stabilitet. Spillet består av en tårnoppbygging av treblokker, hvor spillerne turvis fjerner en blokk fra tårnet og plassere den øverst. Målet er å holde tårnet stabilt mens man fjerner og plasserer blokken uten å få tårnet til å kollapse. Stabletårn er kjent for å skape spenning og nervepirrende øyeblikk når tårnet stadig blir mer ustødig. Og barna elsker det! Det er et fantastisk spill for å utfordre konsentrasjonen og samarbeidet blant familiemedlemmer og venner. 

stabletårn jenga hagespill utespill sommerspill familiespill

Spillereglene for stabletårn finner du her


Badminton
Badminton er et klassisk hagespill som kombinerer idrett og moro. Sett opp et nett i hagen din og ta med et par racket og en fjærball. Badminton er enkelt å lære og kan nytes av spillere på alle ferdighetsnivåer. Enten du spiller single eller double, fremmer dette spillet vennskapelig konkurranse, forbedrer hånd-øye-koordinasjonen og gir mulighet til å nyte litt vennlig erting med dine kjære. Gjør deg klar for energiske dueller og mye latter!

badminton utespill sommerspill familiespill racetspill hagespill
Spillereglene for badminton finner du her


Croquet
Croquet er et tradisjonelt hagespill som utstråler eleganse og avslapning. Det innebærer å manøvrere treballer gjennom en bane med buer ved hjelp av køller. Croquet oppmuntrer til strategisk tenkning, presisjon og tålmodighet. Sett opp en croquet-bane i hagen din og la moroa begynne. Dette er et spill som åpner for samtaler og båndbygging når spillerne beveger seg rundt banen. Nyt den tilfredsstillende lyden av køllen som treffer ballen og skap dyrebare minner med familie og venner.

krokket utespill sommerspill familiespill croquet hagespill
Spillereglene for krokket finner du her


Hagetennis
Hagetennis er en modifisert versjon av tradisjonell tennis som passer perfekt for mindre hagerom. Sett opp en mini-tennisbane ved hjelp av kjegler eller tau som grenser, og bruk skumballer eller lette baller og lette racket. Hagetennis tilbyr en avslappet og hyggelig måte å introdusere sporten for yngre barn eller nybegynnere. Det er en flott mulighet for hele familien å være aktive, øve på hånd-øye-koordinasjonen og ha det gøy sammen.

hagetennis utespill sommerspill familiespill racetspill hagespill tennis
Spillereglene for tennis finner du her

Cornhole
Kornhull er et populært utendørsspill som kan nytes av folk i alle aldre. Det innebærer å kaste små poser fylt med maiskorn på en forhøyet plattform med et hull. Målet er å score poeng ved å få posen i hullet eller lande den på plattformen. Kornhull oppmuntrer til vennskapelig konkurranse og samarbeid når spillerne tar turvis å kaste posene og heier på hverandre. Det er et utmerket spill for familietreff eller hagefester, og gir timer med underholdning og latter.

elohnroc utespill sommerspill familiespill kastespill hagespill erteposespill
Spillereglene for cornhole finner du her


Stigegolf
Stigegolf, også kjent som laddergolf, er et spill som kombinerer ferdighet og flaks. Spillerne kaster bolas, som består av to baller forbundet med en snor, mot en stigelignende struktur med tre trinn. Hvert trinn har en forskjellig poengverdi, og målet er å treffe trinnene med bolasene for å score poeng. Stigegolf er enkelt å lære, oppmuntrer til vennskapelig konkurranse og gir uendelig underholdning. Sett opp spillet i hagen din og se hvordan latter og jubel fyller luften.

stigegolf utespill sommerspill familiespill laddergolf hagespill kastespill
Spillereglene for stigegolf finner du her


Hagespill er en fantastisk måte å samle familie og venner for kvalitetstid fylt med latter og vennskapelig konkurranse i den herlige sommersesongen. Enten du velger cornhole, badminton, croquet, hagetennis eller stigegolf, tilbyr disse klassiske spillene noe for alle. Så samle dine kjære i hagen, parken eller standen og la moroa begynne. Slipp teknologien, omfavne utendørsaktiviteter og nyt de enkle gledene ved å tilbringe tid med menneskene som betyr mest for deg. Disse sommerhagespillene vil skape minnerike øyeblikk. Ikke minst vil barna elske det! 

Bonustips: Det finnes virkelig en haug av morsomme utespill som er verdt å utforske - hva med ringspill, deck shuffleboard, hesteskokast, boules, strandtennis eller utebowling? Mulighetene er mange!

Alle nyheter

Se alle
1 000 kr rabatt
Picnic-kurv Summerhouse Java m/kjølerom 4 pers-Picnic-Navigate-Kvalitetstid AS
Navigate Picnic-kurv Summerhouse Java m/kjølerom 4 pers
Salgspris499 kr Ordinær pris1 499 kr
Ringspill UBER-Utespill-Uber Games-Kvalitetstid AS
Uber Games Ringspill UBER
Salgspris449 kr
2 200 kr rabatt
Parasoll Palladio firkantet | Midtstilt stang i tre-Midtstilte parasoller-Scolaro-2x2-Natur-Med volanger-Kvalitetstid AS
Scolaro Parasoll Palladio firkantet 2x2 | Midtstilt sta...
Salgspris3 299 kr Ordinær pris5 499 kr
17 100 kr rabatt
Parasoll Capri | teleskopstang | Dark-Gigantparasoller-Scolaro-5x5-Natur-Uten volanger-Kvalitetstid AS
Scolaro Parasoll Capri 4x4 | teleskopstang | Dark
Salgspris25 649 kr Ordinær pris42 749 kr
500 kr rabatt
Safe-Byggesett-Ugears-Kvalitetstid AS
Ugears Safe | Andre sjanse
Salgspris499 kr Ordinær pris999 kr
850 kr rabatt
ROUND 2.5M ALU TILTING PARASOL CRANK J-Utemøbler-Alexander Rose-Blå-Kvalitetstid AS
Alexander Rose Parasoll med tiltemekanisme | 2,5 m | Andre sjanse
Salgspris849 kr Ordinær pris1 699 kr
2 000 kr rabatt
Table top Novuss SPORT-Bordspill-Jefry-Kvalitetstid AS
Jefry Couronne | Spillebord | Sport | Andre sjanse
Salgspris1 999 kr Ordinær pris3 999 kr